Prijsvraag: Win kaartjes voor Anna Karenina

Anna Karenina is een romantisch drama van regisseur Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice). Het tragische liefdesverhaal is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Leo Tolstoy. Het tijdloze verhaal over een buitenechtelijke liefdesrelatie speelt zich af in het tsaristische Rusland van 1874. De prachtige en levenslustige Anna (Keira Knightley) voelt zich gevangen in haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenina (Jude Law). Wanneer ze graaf Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen. Scarlett Gossip mag twee keer twee madiwodo bioscoopkaarten weggeven van deze film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de volgende vraag. Noem een film waar Keira Knightley een Oscarnominatie voor ontving.

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om ‘Anna Karenina’ prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 15 december 2012. Anna Karenina draait vanaf 6 december in de bioscoop. Kijk voor meer informatie over de film op:

www.annakarenina-film.nl
www.facebook.com/AnnaKareninaNL

Tags: , , , ,

Leave a Reply