Prijsvraag: Win Paranormal Activity 4 prijzen

Ben je al bekomen van de schrik van de vorige Paranormal Activity films? Vanaf 25 oktober is het weer tijd om de stuipen op het lijf gejaagd te worden want dan is Paranormal Activity 4 in de bioscoop. De vraag is: durf jij te kijken? Scarlett Gossip mag superleuke prijzen weggeven van deze film namelijk 4 Iphone hoezen, 4 sleutelhangers met projector en 2 MaDiWoDo kaarten weggeven van deze film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de volgende vraag. Noem een van de acteurs die een rol speelde in de eerste Paranormal Activity film.

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Paranormal Activity 4 prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 1 november 2012. Paranormal Activity 4 draait vanaf 25 oktober in de bioscoop.  Kijk voor meer informatie op:

www.paranormalactivity4.nl

www.facebook.com/ParanormalActivityNL

Tags: , , ,

Leave a Reply