Prijsvraag: Win de DVD van Wanderlust

George (Paul Rudd) en Linda (Jennifer Aniston), een koppel uit Manhattan, staan stijf van de stress. Wanneer George zijn baan verliest, zit er niets anders op hun intrek te nemen bij de broer van George, een klier van een vent. Maar onderweg naar Atlanta belanden ze toevallig in Elysium, een idyllische gemeenschap met een unieke levensvisie. Kunnen ze hier met een schone lei beginnen of brengt Elysium meer problemen dan oplossingen? Scarlett Gossip mag drie keer de DVD weggeven van deze geweldige film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de volgende vraag. Hoe heet de verloofde van Jennifer Aniston die in Wanderlust de rol van Seth speelt?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Wanderlust prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 12 september 2012 en is in samenwerking met Universal Pictures Benelux.

Tags: , , ,

Leave a Reply