Prijsvraag: win The Bourne Legacy prijzen

The Bourne Legacy is het vervolg op de populaire reeks spionagefilms naar de boeken van meesterschrijver Robert Ludlum. Na Jason Bourne wordt nu een nieuwe held geïntroduceerd: Aaron Cross (Jeremy Renner). Hij probeert te ontsnappen aan TredStone, door wie hij wordt achtervolgd. Zo komt hij in levensbedreigende situaties terecht, die een gevolg zijn van gebeurtenissen uit de eerste drie films.Scarlett Gossip mag leuke prijzen weggeven van deze film namelijk leuke t-shirts die je aan twee kanten kan dragen. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de volgende vraag. Hoeveel Bourne films maakte Matt Damon?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de The Bourne Legacy  prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 14 september. Th Bourne Legacy draait vanaf 6 september overal in de bioscoop. Ook te zien in IMAX !

Kijk voor meer informatie op :

www.bournelegacy.nl

www.facebook.com/BourneLegacyNL

 

Tags: , ,

Leave a Reply