Prijsvraag: Win een zomers pakket van Yves Rocher

Voor al je zomerse beauty en verzorgingsproducten kun je terecht bij Yves Rocher. Daar vind je onder meer hun nieuwe geur Monoï de Tahiti. Deze exotische geur van tiarébloemen brengt je direct in vakantiestemming. Scarlett Gossip mag vijf geweldige zomerse Yves Rocher pakketten weggeven met daarin de eau de toilette Monoï de Tahiti, de exotische bodyshampoo Monoï de Tahiti, een turquoise waterproof oogpotlood en de wimperspreidende waterproof volume mascara. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. In welke oceaan ligt Tahiti?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Yves Rocher prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 10 augustus 2012 en is in samenwerking met Yves Rocher. Kijk voor meer informatie over deze producten bij de webwinkel van Yves Rocher op www.yvesrocher.nl

Tags: , , , , ,

Leave a Reply