P rijsvraag: Win t-shirts en vrijkaartjes van The Dictator

Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat, Brüno) speelt in The Dictator Aladeen een rijke en meedogenloze dictator, die gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey (Anna Faris), een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt… Scarlett Gossip mag superleuke prijzen van The Dictator weggeven namelijk t-shirts en vrijkaarten! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Met wie heeft Sacha Baron Cohen in het echt een relatie?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar  prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de The Dictator prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met 22 mei 2012.

The Dictator draait vanaf 16 mei in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op:

www.thedictatorfilm.nl

www.facebook.com/pages/DictatorNL

Tags: , , , ,

Leave a Reply