Win superleuke Battleship prijzen

Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro. Hasbro, bekend van de Transformers franchise, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht.. Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) speelt de rol van Hopper, een marineofficier op het oorlogschip USS John Paul Jones. Brooklyn Decker speelt de rol van Sam, zijn verloofde. Verder met Alexander Skarsgård als Hoppers broer en commandant van het schip USS Samson, Rihanna als Luitenant Raikes en Liam Neeson als Admiraal Shane: Hoppers superieur en de vader van Sam. Scarlett Gossip mag caps en waterproof hoesjes voor je MP3 speler weggeven van Battleship. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. In welke film speelde Liam Neeson de rol van Oscar Schindler?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar  prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Battleship prijsvraag.

Battleship draait vanaf 19 april a.s. in de bioscoop.  Kijk voor meer informatie op:

www.battleshipfilm.nl
www.facebook.com/BattleshipNL
www.youtube.com/battleshipmovie

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply