EMU Australia boots: een mix van comfort en stijl

EMU Australia is een favoriet merk van vele beroemdheden en daarom een gewild merk voor fasionistas in de hele wereld.  De echte must van EMU Australia zijn hun boots, oftewel hun laarzen. Scarlett Gossip probeerde een paar Temora Lo boots uit en raakte op slag verliefd.

EMU Australia werd in 1994 in Australië opgericht en heeft ‘roots’ in de Australische levensstijl. Het merk ontwerpt onder meer pantoffels en sandalen voor vrouwen, mannen en kinderen en heeft sinds een aantal jaar ook kleding en accessoires toegevoegd aan het assortiment. Van winter tot zomer kun je bij hun terecht voor je schoeisel en kleding. Een must have zijn altijd de laarzen om elke outfit af te maken, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van comfort voor je voeten. De Temora Lo die wij probeerden, is een halflange laars, die perfect is voor het lenteseizoen. De schoen is gevoerd met sheepsskin, maar niet zo warm als de hogere laarzen van het merk (die ideaal zijn voor de winter).

Vele celebrities houden van EMU Australia, waaronder deze Real Housewives sterren.

Deze halflange laarzen zitten precies tussen de winter en zomerschoen in. Ze zijn luchtiger voor de warmere dagen van dit seizoen en warm genoeg vanwege de voering voor de wat koudere dagen. En zodra de zomer ten einde is, heb je meteen schoenen voor de herfst! Ze zijn namelijk ook zeer geschikt als het regent omdat de suede uitvoering, waterdicht is.

Wij probeerde de Temora Lo in de kleur chestnut, een mooi lichtbruin, maar je kunt deze boots ook bestellen in het zwart. De schoenen lopen niet alleen heerlijk, maar zien er leuk uit en ogen niet zo groot als sommige andere platte gevoerde laarzen. Ze zijn bijvoorbeeld heel goed te combineren met skinny jeans of een rokje met legging. Ze ogen, mede door de kleine details zoals de vintage riempjes, ook erg vrouwelijk.

De boots  van EMU Australia waren al een must bij ons voor de winterdagen, maar de Temora Lo bewijst dat ze ook een vast item zijn voor de lente (en herfst) garderobe. Een echte aanrader!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply