Prijsvraag: Win Gatsby petjes van Contraband

Snelle actie-thriller met o.a. Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster en Giovanni Ribisi die zich afspeelt tegen de achtergrond van de genadeloze internationale smokkelwereld van New Orleans, vol meedogenloze criminelen, corrupte ambtenaren, grote risico’s en enorme winsten. Een wereld waarin loyaliteit nauwelijks telt en de dood altijd op de loer ligt. Scarlett Gossip mag vier stoere Gatsby petjes weggeven van de film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wat is de naam van het karakter dat Mark Wahlberg speelt in Contraband?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar  prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Contraband prijsvraag.

Deze prijsvraag loopt tot en met met 20 maart 2012. Contraband is vanaf 8 maart te zien in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op:

www.contrabandfilm.nl

www.facebook.com/ContrabandNL

Tags: , , , ,

Leave a Reply