Prijsvraag: Win kaarten voor een speciale voorvertoning van Wanderlust en leuke prijzen!

Paul Rudd en Jennifer Aniston vertolken de hoofdrollen in Wanderlust, een comedy van regisseur David Wain (Role Models) en producent Judd Apatow (Knocked Up) over een stel dat de drukte van de grote stad ontvlucht en zich aansluit bij een hippie-achtige leefgemeenschap Elysium waar ze maar één regel kennen: jezelf zijn. Is Elysium de nieuwe start die George en Linda nodig hebben? Of zorgt dit alleen maar voor meer problemen? Scarlett Gossip mag 5 x2 (!) kaarten weggeven van een speciale voorvertoning van Wanderlust op maandag 12 maart in Amsterdam. Daarnaast geven we vier strandtassen weg! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Jennifer Aniston ontmoette haar huidige vriend op de set van Wanderlust. Wat is zijn naam?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar  prijsvragen@scarlett-gossip.com. Vermeld bij het onderwerp wel even dat het gaat om de Wanderlust prijsvraag. De voorvertoning zal op 12 maart plaats vinden vanaf 18.30 in Amsterdam. Als je een van de gelukkige winnaars bent, krijg je dat de dag ervoor te horen. Houd je mail dus goed in de gaten!

Vanaf 15 maart in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op:

www.wanderlust-film.nl

www.facebook.com/pages/Wanderlust-NL

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply