Michael Jackson’s Christmas foto album

Michael JacksonSteeds meer foto’s komen vrij waarin het beeld van Jacko als gewone vader wordt geschetst. Behalve dat onder normaal meestal niet valt dat papa eruit ziet als een mislukte blanke vrouw.

Op de foto’s die je hier ziet, kun je een kijkje nemen hoe de family (plus tachtig man aanhang) de kerst vierde op Neverland. Aangezien ‘Blanket’ op de foto’s staat, is het niet zo heel lang geleden dat Jackson het huis verliet.

Hier kun je zien hoe Neverland er nu vanbinnen uitziet. Nieuwe berichten van de Jackson familie geven aan dat Michael hier niet begraven zal worden. Neverland was niet meer van Jacko dus reken maar dat Papa Joe alles heeft gedaan om zijn zin door te drijven. Neverland plus lichaam Michael Jackson betekent immers harde dollars. Waarschijnlijk werd hij te gierig en gaan ze nu een andere plek uitbuiten. Want ‘dat is wat Michael had gewild’ zeggen ze. Een publieke begrafenis en en bedevaartsoord voor zijn lichaam. Want als ik terugdenk aan de Michael van de afgelopen tien jaar, denk ik echt aan iemand die graag onder de mensen kwam en altijd de life of the party was.

Photo by PR Photos

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply