Brüno gaat naar de wallen maar Wilders was hem voor

Brüno is eindelijk ook in Nederland gearriveerd en dat beloofde de nodige komische taferelen. En Sacha Baron Cohen stelde niet teleur met een bezoek aan de roze hoek van de Nederlandse wallen. Gekleed in een uber nichterige outfit met een duidelijk rode string die boven de broek uitstak, gaf Brüno aan wel te willen met een van de heren maar dat ze door Geert Wilders zijn volgeboekt.

De film waar het allemaal om gaat, zal morgen de Nederlandse premiere beleven. Wie bekend is met de Ali G Show, kent het typetje maar al te goed en zal niet kunnen wachten. Met Borat liet Sacha al zien een volledige film te kunnen maken rond een van zijn karakters. Brüno is vaak nog hilarischer als de Oostenrijkse modejournalist. Tijdens de show wist hij al vele ontwerpers voor schut te zetten en zelfs mee te doen tijdens een fashion week. De film belooft op papier dus veel leuks!

Tags: , , ,

Leave a Reply