Alles over Series lees je op de nieuwe site www.allesoverseries.nl

Alles Over Series Je kent het wel, je hebt een avond voor jezelf en wil een serie bingen. Maar welke ga je als volgende kiezen van het Netflix of Videoland aanbod? Om inspiratie op te doen kan je terecht bij de nieuwe seriesite Alles over Series, te vinden op http://www.allesoverseries.nl. Hier vind je het allerlaatste serienieuws over allemaal series van Game of Thrones, The Walking Dead, Riverdale, Designated Survivor, Criminal Minds tot Peaky Blinders.

Onder de categorie Kijktips vind je allemaal uitgelichte series, waarbij journalisten dieper ingaan op waar de serie over gaat en wie deze leuk zou kunnen vinden. Zo vind je vanzelf een serie die waarschijnlijk goed bij je past. Of ze hebben lijstjes met een samenstelling van de leukste series binnen een bepaald genre, zoals de Leukste Scandinavische Series op Videoland.

Elke week is er op Alles over Series te lezen wat er nieuw is toegevoeged aan het streamingaanbod en elke maand wordt er vooruitgeblikt op welke series je op Netflix mag verwachten. Daarnaast is er ook Reality Nieuws en kan je alles lezen over de leukste games en gadgets, die voorzien worden van een recensie. En houd de site ook in de gaten voor serie prijsvragen. Deze kan je vaak winnen door de Facebookpagina te liken. Kortom als serieliefhebber kan je bij Alles over Series voor alles terecht.

Tags: , ,

Comments are closed.