Rode loper beauty: Rouge Bunny Rouge

Wil je er ook uitzien zoals de sterren op de rode loper? Dan ben je bij het merk Rouge Bunny Rouge aan het juiste adres. Dit merk dat je kan bestellen via hun website, heeft hoogwaardige producten die in no time zorgen voor een prachtige look zoals van de sterren. Wij zetten de key producten voor een perfecte basis van hen op een rij.

Om te beginnen heb je natuurlijk een goede set borstels nodig om de make up mee aan te brengen. Denk daarbij aan een borstel voor je poeder, je rouge en je oogschaduw. Bij Rouge Bunny Rouge hebben ze alle borstels hiervoor, die ervoor zorgen dat je zonder problemen je make up op perfecte wijze kan aanbrengen.

Vergeet ook niet een borsteltje aan te schaffen voor je wimpers en wenkbrauwen. Deze twee komen samen in een borsteltje.

Als je de juiste borstels hebt, is het tijd om te kijken naar de juiste poeder en basis voor de rest van je make up. Begin met Original Skin Primer om de huid voor te bereiden. Deze zorgt ervoor dat de huid egaal wordt qua kleur en heerlijk zacht aanvoelt. Sommige primers zijn zwaar of blijven niet lang zitten. Maar deze is juist heel licht en blijft de hele dag goed. En extra fijn: deze primer doet ook fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen. Een topproduct dus!

 

Nadat je de primer hebt aangebracht, is het tijd voor de poeder. Hiervoor kan je gebruik maken van de Flawless Face Powder. Deze breng je aan met de daarvoor bestemde borstel. De textuur hiervan is zo licht dat het een wordt met je huid en je het niet ziet zitten. En dat is toch de basis voor elke geslaagde make up sessie: dat je niet kan zien waar de make up begint en ophoudt en een natuurlijk geheel vormt met je gezicht. In het poeder zit Papaya Fruit Extract wat voor een natuurlijke face lift zorgt. Niet alleen mooi maar ook nog eens goed voor je huid.

Na de poeder is het tijd voor de foundation. Hiervoor hebben ze bij Rouge Bunny Rouge iets bijzonders: Foundation Essence. Deze is niet dik maar juist superlicht. En gek genoeg toch dekkend. Daarbij is het flesje en manier van aanbrengen ook heel handig. Hiermee verspil je namelijk nooit foundation of hoef je niet het uiterste uit een tube te knijpen.

Een van de mooiste lijnen van Rouge Bunny Rouge is hun blush. Deze hebben ze in de poedervorm genaamd Original Skin Blush in allerlei kleuren van bruine tot roze tinten. Habanera is een kleur die de meeste mensen mooi zullen vinden omdat deze niet te roze is, waardoor hij erg natuurlijk oogt. En de terracotta tint die erin zit zorgt ervoor dat je een zongebruinde kleur hiermee extra benadrukt. Handig voor on the go is de Blush Wand. Dit is een stick met blush die aanvoelt als een wat drogere lippenstift. Je zet ermee een streep op de wangen, wrijft deze voorzichtig uit en voila, klaar is kees. Perfect om mee te nemen in je handtas tijdens het uitgaan. Het neemt weinig plek in, en is handig in gebruik.

Als je make up klaar is, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om te zorgen dat alles goed op zijn plek blijft zitten en nog bij te dragen aan de kwaliteit van je huid heeft Rouge Bunny Rouge de Impalpable Finishing Powder. Ook deze heeft bestanddelen die rimpels tegengaan en het is zo licht en zacht, dat het geschikt is voor bijna alle huidtinten. Een must have om je look mee af te maken!

 

Tags: , ,

Leave a Reply