Prijsvraag: Win Everest prijzen

unnamedDe indrukwekkende film EVEREST is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. EVEREST brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven. Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie regisseerde Everest?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com.Vergeet bij het onderwerp niet te vermelden dat het gaat om de Everest prijsvraag.

Vanaf 17 september in de bioscoop, ook in IMAX 3D.

Kijk voor meer informatie op www.everestfilm.nl

Tags: , , ,

Leave a Reply