Prijsvraag: Win Jurassic World prijzen

Filmposter_horizontaal_11JuniInDeBioscoop21 jaar na de gebeurtenissen uit Jurassic Park is er een geheel themapark met de dinosaurussen gebouwd, genaamd Jurassic World. Tien jaar na de opening van het park lopen de bezoekersaantallen terug en willen de makers met een nieuwe attractie komen. Dit loopt echter anders dan gedacht en dit vormt een gevaar voor iedereen. Scarlett Gossip mag geweldige prijzen weggeven van deze film waaronder petten en tassen. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie is de regisseur van Jurassic World?

Het antwoord kun je met vermelding van je naam en adresgegevens sturen naar prijsvragen@scarlett-gossip.com.Vergeet bij het onderwerp niet te vermelden dat het gaat om de Jurassic World prijsvraag.

Op 11 juni brengt Universal Pictures de nieuwe film Jurassic World overal uit in de Nederlandse bioscopen, ook in 3D en IMAX 3D.

Kijk voor meer info op: www.facebook.com/JurassicParkNL

of

www.jurassicworldfilm.nl   

Tags:

Leave a Reply