Archive for the ‘Eminem’ Category

Eminem terug bij zijn Kim

Thursday, February 4th, 2010

EminemDe verhouding tussen Eminem en zijn ex-vrouw Kim is op zijn zachtst gezegd een soapserie. Die krijgt nu een staartje omdat de rapper opnieuw met Kim is verzoend. Zij zou zelfs opnieuw zwanger zijn van de rapper. Nu maar afwachten of het een keertje zonder drama verloopt…

Photo by PR Photos

Eminem wil meedoen in X Factor

Thursday, November 26th, 2009

EminemEminem wil graag jurylid worden bij The X Factor en heeft Simon Cowell daarvoor al benaderd. De rapper vindt dat teveel middelmatige zangers winnen. Als hij er zou zitten, belooft hij een echte wereldster te vinden.

Photo by PR Photos

Eminem gaat horrorfilm maken

Monday, November 9th, 2009

EminemEminem heeft de smaak van het acteren weer te pakken. Na ‘8 Mile’ wil de rapper nu een horror film maken, genaamd Shady Talez. Hij is er druk mee aan de slag en zal te zijner tijd ook de hoofdrol erin spelen. De rapper is ook van plan het verhaal in de vorm van vier stripboeken op de markt te brengen.

Photo by PR Photos

Kim Mathers pakt ex-man Eminem terug

Tuesday, September 1st, 2009

EminemHoe vaak heeft Eminem wel niet gerapt over zijn (ex) vrouw Kim. In sommige nummers beschreef hij tot in de detail hoe hij haar heeft vermoord, of hoor je hoe hij bezig is haar om te leggen. Toch legden de twee het telkens weer bij. Alleen knalde het ‘sprookje’ vorig jaar voorgoed uit elkaar. En ditmaal was het Kim die een boekje open deed.

(more…)

Eminem zet Lindsay Lohan voor schut

Wednesday, June 3rd, 2009

Afgelopen week kreeg Eminem een koekje van eigen deeg aangezien hij het meestal is die celebs tijdens de MTV Awards voor schut zet. Zoals hier met Lindsay Lohan die niks anders kan doen dan lachen als een boer met kiespijn.

Bruno hangt zijn ballen in gezicht van Eminem

Wednesday, June 3rd, 2009

Tijdens de MTV Awards gebeurt altijd wat. Dit keer kwam Bruno (eerder Borat en Ali G) binnen als een engel en landde met zijn ballen in Eminems gezicht. Hij keek not amused en liep weg maar aangezien de camera al voor Bruna neerkwam Eminem in beeld nam, zal dit wel een set up zijn. Eminem kan alle flauwe publiciteit wel gebruiken. Zijn nieuwe album klinkt als niet nieuws, of eigenlijk tijdsgebonden en minder sterk dan de voorgangers. Tja en dan moet je maar weet alter ego Slim Shady inroepen om aan te slaan bij de jonge generatie.