Archive for the ‘Drew Barrymore’ Category

Drew heeft weer mot met moeder

Tuesday, January 7th, 2014

16th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsDrew Barrymore ligt weer met haar moeder Jade in de clinch. De twee hebben altijd moeilijkheden gehad en Drew had eerder ook al jaren geen contact met haar moeder. Maar nu lijkt de band voorgoed verbroken, al wilde Drew niet uitweiden over de redenen. Moederschap bevalt de actrice prima, vertelde ze in hetzelfde interview. Ze is momenteel in verwachting van haar tweede en vertelde er zelfs nog meer te willen hierna!

Tweede dochter voor Drew

Thursday, December 12th, 2013

16th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsDrew Barrymore en haar man Will Kopelman krijgen er waarschijnlijk een tweede dochter bij. De zwangere Drew nam van de week een award in ontvangst en zei: “Ik ben zo trots dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen. Ik draag het op aan alle andere vrouwen, inclusief mijn dochter en mijn toekomstige dochter”. Het zou dus kunnen dat Olive er een zusje bijkrijgt!

Drew Barrymore shopt voor trouwjurk

Thursday, May 31st, 2012

Drew Barrymore werd met Cameron Diaz gespot terwijl ze haar trouwjurk ging passen. Drew, die zwanger is van haar eerste kindje, stapt binnenkort weer in het huwelijksbootje. Cameron is al bevriend met Drew sinds ze samen Charlie’s Angels maakten.

Photo by PR Photos

Drew Barrymore goes Hollywood

Wednesday, September 22nd, 2010

Drew BarrymoreDrew Barrymore gaat een hoofdrol spelen in de film The Lifestyle van Santosh Kumar Jain. Het is voor de actrice haar eerste Bollywoodfilm. De film gaat over drie totaal verschillende vrouwen die hun identiteit proberen vast te stellen. De andere twee rollen zullen vertolkt gaan worden door Indiase actrices die als de beste binnen het genre worden gezien.

Photo by PR Photos

Drew Barrymore aangereden

Wednesday, February 10th, 2010

Drew BarrymoreDe goedlachse Drew werd in Beverly Hills door een fotograaf aangereden. Gelukkig was de actrice ongedeerd waarna ze de fotograaf duidelijk liet weten niet blij te zijn met zijn stunt.

Photo by PR Photos