Archive for the ‘Kiefer Sutherland’ Category

Kiefer Sutherland doet promotie voor Touch

Sunday, March 11th, 2012

Jack Bauer is terug, nou niet helemaal, maar Kiefer Sutherland is wel weer te zien op tv in een nieuwe serie genaamd Touch. De eerste promo aflevering zag er zeer goed uit. Kiefer is momenteel in Europa om hem te promoten dus hopelijk komt de serie ook snel in Nederland op de buis.

Photo by PR Photos

Kiefer Sutherland is weer vrijgezel

Wednesday, July 6th, 2011

Kiefer Sutherland en Siobhan Bonnouvrier zijn uit elkaar. Het stel was sinds 2008 samen. Geruchten gaan dat Kiefer al een nieuwe vlam zou hebben, namelijk socialite Eleanor Propp. Die beweert echter dat ze slechts goede vrienden zijn.

Photo by PR Photos

24 is ten einde

Saturday, May 1st, 2010

Kiefer SutherlandIn Amerika werd gisteren een afsluitend feest voor seizoen 8 van 24 gegeven. Kiefer Sutherland aka Jack Bauer was daarbij natuurlijk aanwezig, net als de andere castleden. De vraag is nu of dit het einde is voor 24. Dat was eerst wel de bedoeling, en Kiefer heeft altijd gehint dat na het laatste tv seizoen een film gemaakt zou worden. Dat zou dan echt de allerlaatste keer zijn dat hij in de huid van Jack Bauer zou kruipen.

Photo by PR Photos

Kiefer maakt het bont in Londen

Friday, April 16th, 2010

Mary Lynn Rajskub, Kiefer Sutherland and Katee SackhoffKiefer Sutherland beleefde een wilde nacht in Londen deze week. De acteur werd dronken op straat gespot en op de gevoelige plaat gelegd terwijl hij door de portiers van een stripclub uit de club werd verwijderd. Kijk hier naar de beelden van de 24 acteur in ‘actie’.

Kiefer Sutherland in jurk bij Letterman

Friday, January 15th, 2010

Kiefer (aka Jack Bauer) maakte een weddenschap op de avond voordat hij bij Letterman verscheen. Die verloor hij met een lelijke groene jurk ten gevolge!