Archive for the ‘Charlie Sheen’ Category

Charlie Sheen stopt alimentatie Brooke Mueller

Wednesday, July 3rd, 2013

An Evening with "Two and a Half Men" - ArrivalsCharlie Sheen is naar de rechter gestapt omdat hij geen zin heeft zijn ex Brooke Mueller alimentatie, te betalen terwijl zijn andere ex Denise Richards voor hun kinderen zorgt. Brooke zit op dit moment voor de twintigste keer in een ontwenningskliniek om van haar drugsverslaving af te komen.

Charlie wil seks met Denise

Friday, June 8th, 2012

Charlie Sheen en Denise Richards gaan steeds vriendelijker met elkaar om, maar een relatie hebben ze niet meer. In Rolling Stone maakt Charlie deze maand duidelijk dat hij graag seks zou hebben met zijn ex vrouw. Maar of Denise daar nu zin in heeft, valt te bezien.

Photo by PR Photos

Charlie Sheen: ‘Ashton sucks’

Friday, February 17th, 2012

Charlie Sheen was al bezig te laten weten hoe hij zich voelde over zijn voormalige serie Two and a Half Men, maar bij TMZ tv belde hij live naar de uitzending om daar nog wat aan toe te voegen. “I’m tired of lying … I’m tired of pretending the show doesn’t suck … I’m tired of pretending Ashton doesn’t suck,” zei de acteur. “It’s nothing personal … I just feel bad for him … he’s saddled with such bad writing.”

Photo by PR Photos

Charlie Sheen ‘blij’ met fotoverbod

Thursday, February 16th, 2012

Charlie Sheen werd door Warner Bros via een brief gevraagd geen beeld te gebruiken van zijn tijd bij two and a Half Men ter promotie van zijn nieuwe show, Anger Management. Sheen vertelde TMZ het volgende in antwoord daarop.”I”m thrilled. It insulates me from having to redundantly see myself in the idiotic bowling shirt. Perhaps if Warner Bros. spent as much time and energy focusing on THEIR show, it wouldn’t be such a steaming pile of ass.”

Brooke Mueller naar afkickkliniek

Sunday, December 11th, 2011

Charlie Sheens ex-vrouw Brooke Mueller heeft zich op laten nemen in een afkickkliniek. Dat is ook wel nodig want Brooke werd deze maand opnieuw gepakt met drugs in haar bezit. Hopelijk kan ze met dit bezoek aan rehab haar verslaving de baas worden.

Photo by PR Photos

Brooke Mueller gearresteerd

Saturday, December 3rd, 2011

Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen, is in Aspen gearresteerd vanwege cocaïne bezit. Ze zou bij haar arrestatie ook een aanvaring met de agenten hebben gehad. Momenteel is Brooke op borg vrij.

Photo by PR Photos

Begrafenis voor Charlie in Two and a Half Men

Friday, August 5th, 2011

Het was even de vraag hoe de schrijvers het plotselinge vertrek van Charlie Sheen in Two and a Half Men zouden verklaren. Nu zijn de eerste foto’s van de set verschenen waarop te zien is dat er een begrafenis wordt gehouden voor Charlie. de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Two and a Half Man komt 19 september op de Amerikaanse tv.

Photo by PR Photos

Sheen doet aan Anger Management

Monday, July 18th, 2011

Nee Charlie Shen gaat geen cursus volgen. Hij heeft zijn nieuwe tv show aangekondigd en die gaat Anger Management heten. Komt die titel je bekend voor? Dat kan. Een paar jaar terug kwam er een film uit met die titel, en de tv serie is daarop gebaseerd. En laat die film het niet al te best hebben gedaan aan de box office…

Photo by PR Photos

Charlie en Brooke officieel voorbij

Tuesday, May 3rd, 2011

Het zat er natuurlijk aan te komen, maar de scheiding tussen Charlie Sheen en Brooke Mueller is nu officieel. Brooke komt er niet slecht vanaf. Ze werd een miljoen dollar toegewezen omdat Charlie in hun gezamelijke huis is blijven wonen, en krijgt per maand 55.000 dollar (ruim 37.000 euro) aan alimentatie.

Photo by PR Photos

Charlie Sheen ontslagen en losgeslagen

Tuesday, March 8th, 2011

Charlie Sheen is vandaag officieel ontslagen door de producenten van Two and a half Men. De acteur vatte het nieuws bijzonder ‘goed’ op. Hij beklom een gebouw in Beverly Hills en zwaaide daarna met een machete van een behoorlijke afmeting. Gevraagd om zijn reactie op zijn ontslag antwoordde Sheen “Free at last…free at last”.

Photo by PR Photos