Archive for the ‘Robert Pattinson’ Category

RobPat en Kristen uit elkaar

Thursday, January 17th, 2013

18th Annual MTV Movie Awards - Press RoomNa een tijdje het weer geprobeerd te hebben, zijn Kristen Stewart en Robert Pattinson nu toch echt uit elkaar. De twee poseerden nog samen op de rode loper van de laatste Twilight film, maar privé rommelde het al sinds Kristen een affaire had gehad. Spanningen rond de kerstdagen zouden de breuk definitief hebben gemaakt.

Robert wil met Kristen trouwen

Monday, September 24th, 2012

Het gerucht dat de acteur zijn relatie met Kristen nog een kans wil geven doet al langer de ronde maar dat heeft nog een staartje gekregen. Niet alleen zou Robert Pattinson zijn ex Kristen Stewart nog een kans willen geven na haar overspel, hij ou met haar willen trouwen. Wordt vervolgd.

Photo by PR Photos

Robert Pattinson oogt happy

Monday, August 20th, 2012

Robert Pattinson was een en al vrolijkheid bij de première van Cosmopolis. Normaal kan er bijna geen lachje af bij de acteur. Hierdoor lijkt het alsof hij ook blij is dat de breuk met Kristen Stewart eindelijk is gebeurd.

Photo by PR Photos

Twilight naar Berlijn

Sunday, November 20th, 2011

Robert Pattinson en Taylor Lautner waren aanwezig bij de première van de nieuwe Twilight in Berlijn dit weekend. The Twilight Breaking Dawn Part One is inmiddels ook in Nederland te zien.

Photo by PR Photos

Nikki Reed openhartig over onenigheid Twilight cast

Wednesday, November 16th, 2011

Je hoort niet vaak dat een celeb bij de promotie van een film toegeeft, dat het niet allemaal koek en ei was op de set. Nikki Reed deed in Seventeen een boekje open over de Twilight set perikelen. Volgens Reed was de eerste film geweldig om te doen en was iedereen beste maatjes. Toen het grote succes kwam, veranderden de verhoudingen. Geruchten gingen dat Nikki tijdens de eerste film een relatie had met Robert Pattinson, maar werd ingeruild voor Kristen Stewart na de opnames. Genoeg redenen om frictie te krijgen op de set.

Photo by PR Photos

Nu op DVD: Remember Me

Wednesday, August 18th, 2010

untitled2-2500‘Remember Me’ is niet alleen een film voor de Robert Pattinson fans. Het aangrijpende drama zal kijkers van alle leeftijden nog lang bijblijven en de acteur laat erin zien meer te kunnen dan het bloedzuigen in de Twilight films. Centraal staat de verhouding tussen Tyler (Pattinson) en zijn rijke vader Charles (Pierce Brosnan). Tyler is nog steeds bezig de zelfmoord van zijn oudere broer te verwerken en maakt tot chagrijn van zijn afstandelijke pa, een puinhoop van zijn bevoorrechte leventje. Maar dan ontmoet Tyler de mooie Ally (Emilie de Ravin) en raakt hij voor het eerst verliefd. Ally was er als kind bij toen haar moeder werd vermoord en zij begrijpt het verdriet van Tyler.

(more…)

Robert Pattinson gebeten door leeuw

Thursday, July 15th, 2010

Robert PattinsonAlle fans van Robert Pattinson kunnen opgelucht ademhalen: hij werd gebeten door een leeuw alleen had deze geen tanden. De beet stond gewoon in het script van zijn nieuwe film ‘Water for Elephants’ over het wel en wee in een circus. Ook Reese Witherspoon speelt hierin mee.

Photo by PR Photos