Archive for the ‘Shakira’ Category

Shakira verwacht tweede zoon

Wednesday, September 10th, 2014

Shakira in Concert at Pavilhao Atlantico in Lisbon - November 21, 2010Shakira en Gerard Pique wilden het geslacht van hun tweede kindje nog even voor zich houden, maar de ouders van Shakira hebben het verklapt. Zij zieden blij te zijn dat hun dochter opnieuw een jongetje verwacht.

 

Shakira wil groot gezin

Wednesday, March 5th, 2014

Shakira Chilean Pop Festival Concert in Santiago - March 10, 2011Shakira wil haar zoontje Milan van 1 jaar oud, heel veel broertjes en zusjes geven. De zangeres zegt in een interview met Latina het liefst acht of negen kinderen te krijgen met voetballer Piqué. De zangeres zei dat ze echter nog niet zwanger is, omdat haar carrière in de weg zit. Voordat Milan dus acht broers en zussen heeft, duurt het dus nog wel eventjes,

Rechtzaak tegen Shakira

Thursday, November 22nd, 2012

Zangeres Shakira heeft een rechtzaak aan haar broek hangen. De Colombiaanse wordt aangeklaagd door haar ex-man die tevens haar zakenpartner was. Antonio de la Rua wil 78 miljoen euro van Shakira voor afspraken die de zangeres niet nagekomen zou zijn. Hij zou een percentage krijgen van de zakendeals die hij voor haar opgezet had. Het stel ging in 2010 uit elkaar en een jaar later gingen ze op zakelijk gebied uit elkaar.

 

Photo by PR-Photos

Shakira knipt haar af

Thursday, December 8th, 2011

Veel mannen zullen het niks vinden, maar Shakira vond het tijd voor een nieuwe look en besloot haar lange haren af te knippen. Een aantal uren na haar kappersbezoek liet ze haar Twitter-vrienden weten dat ze een nieuw kapsel had.

Photo by PR Photos

En Shakira gaat voor goud

Tuesday, March 15th, 2011

Haar roze creatie maakte echter plaats voor een veel sexier gouden topje met zwarte legging, zoals we Shakira het beste kennen.

Photo by PR Photos

Shakira gaat voor roze

Tuesday, March 15th, 2011

Shakira ging tijdens een recent optreden bij het Chilean Pop Festival Concert in Santiago voor een opvallende roze jurk.

Photo by PR Photos

Om toch te gaan voor sexy goud

Thursday, November 25th, 2010

ShakiraMaar de zangeres verborg onder het roze stofje een outfit die veel beter bij haar paste. Namelijk eentje van goud.

Photo by PR Photos

Shakira bedekt zich in fluor roze

Thursday, November 25th, 2010

ShakiraShakira haalde voor een recentelijk optreden een niet al te sexy outfit uit de kast, namelijk eentje in neon roze.

Photo by PR Photos