Archive for the ‘Bruno’ Category

Sacha Baron Cohen interviewt een terrorist

Tuesday, July 14th, 2009

Als je ziet hoe Sacha Baron Cohen in het echt is, besef je hoe geniaal zijn karakters eigenlijk zijn. Bruno is nu overal uit en het lijkt erop dat deze het succes van Borat zal overtreffen. Nu nog wachten op de toekomstige karakters die Cohen zal creeeren.

Tien redenen om naar de film Bruno te gaan

Saturday, July 11th, 2009

De film Bruno is uit in de bioscoop en vroege berichten lijken erop te wijzen dat deze film records gaat breken. Weet je nog niet zeker of je wil gaan? Kijk dan het filmpje waarbij Bruno zelf aangeeft wat tien redenen zijn om erheen te gaan.

Filmpje: Bruno’s sexy dansje voor Conan O’Brien

Friday, July 3rd, 2009

De publiciteit rond Bruno bereikt zijn hoogtepunt. De vraag is welk typetje Sacha Baron Cohen na deze gaat neerzetten. Alles wat hij tot nu toe heeft neergezet (Ali G, borat en de Oostenrijkse fashion reporter) zijn geniaal. Hopelijk blijft hij er meer bedenken.

Bruno gaat voor naakt op Berlijnse premiere

Monday, June 22nd, 2009

Sacha Baron CohenIn elke stad waar zijn film in premiere gaat, weet hij iets leuks te verzinnen. In Engeland verscheen hij als een guard in een kort truitje van de rode stof en een heel fout rood broekje. In Nederland was er weer een hilarisch foute outfit op de Amsterdamse wallen maar in Berlijn ging hij een stapje verder namelijk in zijn adamskostuum.

(more…)

Brüno gaat naar de wallen maar Wilders was hem voor

Friday, June 19th, 2009

Brüno is eindelijk ook in Nederland gearriveerd en dat beloofde de nodige komische taferelen. En Sacha Baron Cohen stelde niet teleur met een bezoek aan de roze hoek van de Nederlandse wallen. Gekleed in een uber nichterige outfit met een duidelijk rode string die boven de broek uitstak, gaf Brüno aan wel te willen met een van de heren maar dat ze door Geert Wilders zijn volgeboekt.

(more…)

Brüno komt naar Nederland!

Thursday, June 11th, 2009

Brüno, het alterego van Sacha Baron Cohen, komt naar Nederland ter promotie van zijn film. Je kunt er absoluut op rekenen dat dit zal zorgen voor flink wat gekke taferelen want Brüno is niet vies van een beetje schandaal.

(more…)

Bruno hangt zijn ballen in gezicht van Eminem

Wednesday, June 3rd, 2009

Tijdens de MTV Awards gebeurt altijd wat. Dit keer kwam Bruno (eerder Borat en Ali G) binnen als een engel en landde met zijn ballen in Eminems gezicht. Hij keek not amused en liep weg maar aangezien de camera al voor Bruna neerkwam Eminem in beeld nam, zal dit wel een set up zijn. Eminem kan alle flauwe publiciteit wel gebruiken. Zijn nieuwe album klinkt als niet nieuws, of eigenlijk tijdsgebonden en minder sterk dan de voorgangers. Tja en dan moet je maar weet alter ego Slim Shady inroepen om aan te slaan bij de jonge generatie.