Archive for the ‘Michael Jackson’ Category

Michael Jackson aparte hand en voet ceremonie

Monday, January 30th, 2012

Bij Grauman’s Chinese Theater in Hollywood zijn de hand en voetafdruk van Michael Jackson vereeuwigd. Dat gebeurde op aparte wijze namelijk met een afdruk van een schoen avn de King of Pop en handschoen. Zijn kinderen Prince, Paris en Blanket kregen de eer. Ook Justin Bieber (die een speech gaf over hoe Michael hem heeft ge├»nspireerd) en Michaels familie was aanwezig voor de ceremonie.

Photo by PR Photos

Conrad Murray krijgt vier jaar cel

Wednesday, November 30th, 2011

Conrad Murray is veroordeelt tot vier jaar cel voor de dood van Michael Jackson.Dat was de zwaarste straf die de rechter hem op kon leggen.

Photo by PR Photos

Jennifer Hudson is no show bij herdenking

Monday, October 10th, 2011

Jennifer Hudson had eigenlijk moeten optreden bij de herdenking van Michael Jackson in Wales, maar zei op het laatste moment af. Via twitter liet ze weten dat er ‘grote problemen waren met de productie’ waarom ze zich terugtrok. Familie Jackson boos, vooral omdat JHud al betaald had gekregen. Die zal ze nu dus terug moeten betalen.

Photo by PR Photos

Publiek krijgt Latoya tijdens herdenkingsconcert

Monday, October 10th, 2011

Het herdenkingsconcert van Michael Jackson in Wales was geen doorslaand succes. Zelfs binnen de familie was er onenigheid of het door moest gaan tijdens het proces tegen dr Murray. Toch stond er een line up klaar, waaronder een optreden van Latoya Jackson. tja, in de jaren tachtig scoorde ook zij nog wel eens een hitje.

Photo by PR Photos

Zoon Michael Jackson op de getuigelijst

Tuesday, September 27th, 2011

Prince Michael, de zoon van Michael Jackson, zal misschien moeten getuigen tegen dr. Conrad Murray in het proces tegen hem rond de dood van de King of Pop. Prince werd door de dokter naar de kamer geroepen waar Michael buiten bewustzijn lag. Prince zou geen zin hebben om te getuigen, maar het doen als het nodig mocht blijken te zijn.

Photo by PR Photos

Broer Michael Jackson twittert boos over Oprah

Thursday, October 14th, 2010

Michael JacksonOprah nam laatst een interview op met Michael Jacksons familie en kinderen en ging daarvoor langs bij hun thuis. Alleen broer Randy werd niks verteld. Hij liet boos via de Twitter weten het maar niks te vinden dat Oprah over de vloer kwam. Volgens hem konden zij en Michael het niet met elkaar vinden en zou zij de laatste zijn die hij in de buurt van zijn kinderen zou willen hebben.

(more…)

Dr Murray acht zichzelf niet schuldig

Monday, February 8th, 2010

Michael JacksonDr Conrad Murray zal morgen officieel in staat van beschuldiging worden gesteld en dood door schuld ten laste worden gelegd voor de dood van Michael Jackson. De dokter zal volgens bronnen schuld ontkennen.

Photo by PR Photos

Nieuw nummer Michael Jackson

Monday, January 4th, 2010

Net als 2Pac is de kans groot dat er een legio aan nummers uit gaan komen van Michael Jackson. Hierboven hoor je het niet uitgebrachte duet van de King of Pop met Lenny Kravitz.

DNA Parfum van Michael Jackson

Monday, November 30th, 2009

Michael JacksonWie echt fan is van Michael Jackson kan de King of Pop als parfum gaan dragen. Een harenverzamelaar heeft het DNA van Jackson namelijk verwerkt in een geurtje. Deze verzamelaar heeft een hoop haren van bekendheden in zijn bezit. Zo zullen er ook parfums binnenkort verkrijgbaar zijn met DNA van Marilyn Monroe en Napoleon.

Photo by PR Photos

Joe Jackson wil meer geld

Tuesday, November 17th, 2009

Michael JacksonJoe Jackson blijft alles doen om zoveel mogelijk geld uit de dood van zijn zoon te slaan. Zo is hij onder meer bezig om het testament aan te vechten. hij wil namelijk dat de twee aangewezen beheerders van het geld, worden ontheven. Tja waarom zou dat zijn…

Photo by PR Photos