Archive for the ‘Ryan Reynolds’ Category

Prijsvraag: Win leuke Safe House prijzen

Wednesday, February 22nd, 2012

Denzel Washington speelt in de nieuwe spannende thriller Safe House Tobin Frost, een overgelopen CIA-agent die staatsgeheimen heeft verkocht en nu als staatsvijand van de Verenigde Staten wordt gezien. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston (Ryan Reynolds) de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen… Ze weten op het nippertje te ontsnappen, en zetten alles op alles om te achterhalen wie er achter dit complot zit. Scarlett Gossip mag long sleeve shirts en vrijkaartjes weggeven van Safe House. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Met welke tv-serie werd Ryan Reynolds bekend?

(more…)

Blake met Ryan mee naar huis

Thursday, December 22nd, 2011

Het is dik aan tussen Blake Lively en Ryan Reynolds! Ryan nam Blake deze week zelfs mee naar zijn huis in Vancouver en stelde haar daarbij onder meer voor aan zijn moeder.

Photo by PR Photos

Prijsvraag: Win de DVD of Bluray van Green Lantern!

Saturday, December 17th, 2011

In een uitgestrekt en mysterieus universum wordt de vrede en gerechtigheid al eeuwenlang gehandhaafd door een groep heldhaftige krijgers: het Green Lantern Corps. Als een nieuwe vijand, Parallax, het universum dreigt te vernietigen, ligt hun lot en het lot van de aarde in de handen van hun nieuwste aanwinst, de eerste mens die door het Corps is uitgekozen: Hal Jordan. Ryan Reynolds neemt in deze meeslepende comic verfilming de rol van Hal Jordan op zich. Zijn love interest wordt gespeeld door Blake Lively, bekend als Serena in de serie Gossip Girl. Ook de bijrollen worden stuk voor stuk gespeeld door topacteurs. Zo passeren Peter Sarsgaard, Mark Strong en Tim Robbins de revue. Green Lantern is pas verschenen op DVD en Blu ray en een leuke cadeautip om iemand te geven voor kerst. Scarlett Gossip mag drie mensen blij maken met een DVD of Bluray van Green Lantern. In totaal geven we twee keer de DVD en eenmaal de Blu ray weg. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wie is de regisseur van Green Lantern?

(more…)

Ryan en Blake zoenend op de foto

Wednesday, December 7th, 2011

Ryan Reynolds en Blake Lively werden al steeds vaker samen gespot, maar zijn nu ook zoenend op de foto vastgelegd. Het tweetal vormt sinds een paar maanden een stel. Eerder was Ryan getrouwd met Scarlett Johanssen en deelde Blake de lakens van Leo diCaprio. Ze speelden samen in The Green Hornet.

Photo by PR Photos

Blake Lively en Ryan Reynolds verliefd?

Monday, October 24th, 2011

Blake Lively en Ryan Reynolds zitten niet stil. Lively had tot voor kort met Leonardo diCaprio, Ryan scheidde net van Scarlett Johanssen en werd daarna met Sandra Bullock op vakantie gespot. Maar de twee acteurs werden dit weekend samen gespot en ook bij de verjaardag van Ryan stond Blake aan zijn zijde.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock op vakantie met Ryan Reynolds

Thursday, August 18th, 2011

Toen Ryan Reynolds en Sanra Bullock samen de romcom The Proposal filmden, waren er geruchten dat de twee meer dan vrienden waren. Maar beiden zeiden alleen goede vrienden te zijn. Nu is Ryan gescheiden van Scarlett Johansson en Sandra geschieden van Jesse James. Ryan en Sandra werden nu gespot terwijl ze samen op vakantie waren. Tijdens een wandeling droeg Ryan zelfs Sandra’s zoontje Louis op zijn rug. Zouden de twee dan nieuw geluk hebben gevonden bij elkaar?

Photo by PR Photos