Archive for the ‘Jessica Alba’ Category

Jessica Alba verwacht weer een kind

Thursday, December 6th, 2012

De actrice zou in verwachting zijn van haar derde kind. jessica heeft al twee kinderen: Honor en Haven Garner. We zijn benieuwd hoe de derde Alba-telg genoemd zal worden.

 

Photo by PR Photos

Jessica Alba gaat voor klassiek

Sunday, June 3rd, 2012

Dat een zwart jurkje altijd goed staat, bewees Jessica Alba bij de Glamour Awards, ze zag er foutloos en tijdloos uit.

Photo by PR Photos

Jessica Alba gaat voor Oscargoud

Tuesday, May 8th, 2012

In de realiteit zal er heel wat moeten gebeuren voor Jessica Alba een Oscar wint, maar bij het Met Gala leek haar outfit wel op een gouden beeldje. Maar het oud Hollywood goud stond haar prachtig.

Photo by PR Photos

Prijsvraag win de boxset van Honey en Honey 2 op DVD en Bluray

Wednesday, December 21st, 2011

Een van de leukste dansfilms van het afgelopen jaar is zonder twijfel Honey 2, de opvolger van de populaire dansfilm Honey met Jessica Alba in de hoofdrol. In Honey 2 probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx . Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep “HD” te trainen voor de grote danscompetitie “Dance or Die”. “HD” moet de strijd aangaan met de veelbelovende dans crew 718, geleid door Maria’s ex-vriend, de charismatische Luis. Terwijl hij probeert haar te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven, ontdekt Maria dat dansen haar enige passie en redding is… Scarlett Gossip mag drie boxsets weggeven met zowel de film Honey 2 als de film Honey! Wij geven er twee weg op DVD en een in bluray. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. In welk jaar werd Honey met Jessica Alba in de bioscoop uitgebracht?

(more…)

Veel sterren bijeen voor de zesde March of Dimes Celebration of Babies

Saturday, December 3rd, 2011

Bij de zesde editie van het March of Dimes Celebration of Babies in LA waren meerdere sterren aanwezig. Jessica Alba net moeder van haar tweede kindje, liet zien haar oude figuurtje alweer terug te hebben.

Photo by PR Photos

Geld maakt Jessica Alba gelukkig

Monday, February 15th, 2010

Jessica AlbaJessica Alba geeft toe dat geld wel degelijk gelukkig maakt. Ze vertelde dat financiele onafhankelijkheid een goed gevoel brengt. Daarnaast is ze blij dat ze het allemaal zelf heeft bereikt op haar eigen voorwaarden. Jessica is nu te zien in de romcom Valentine’s Day.

Photo by PR Photos

Veranderen in Jessica Alba

Sunday, February 7th, 2010

Veel mensen zouden wel willen lijken op hun idool. Deze Chinese gaat echter een stapje verder in haar droom om op Jessica Alba te lijken.

Cash Warren en Jessica Alba samen op de rode loper

Thursday, January 21st, 2010

Cash Warren and Jessica AlbaOndanks geruchten dat hij iets te close is met Lindsay lohan, verschenen Cash Warren en vrouw Jessica Alba de afgelopen week weer samen op de rode loper. Hun houding zegt dat het koek en ei is, maar de geruchten blijven de ronde doen dat het niet allemaal meer vrede is in hun huishouden. Wordt wellicht vervolgd.

Photo by PR Photos

Lindsay Lohan gespot met man Jessica Alba

Friday, December 4th, 2009

Cash Warren and Jessica AlbaEr gaan al heel lang geruchten dat alles niet koek en ei is tussen Cash Warren en Jessica Alba. Maar nu maakt hij het wel heel erg bont. Cash is namelijk zoenend gespot met Lindsay Lohan. De twee, die beiden houden van uitgaan, zouden daarbij geen enkele gene getoond hebben. Lindsay ontkent het voorval, vanuit kamp Alba is nog geen reactie vernomen.Het stel heeft samen een een jaar oud dochtertje, Honor.

Photo by PR Photos