Archive for the ‘Kendra Wilkinson’ Category

Kendra showt haar baby

Thursday, December 17th, 2009

Kendra WilkinsonOK Magazine heeft de exclusieve foto’s van Kendra Wilkinson’s baby Hank jr in hun nieuwe editie. Kendra vertelt in een bijbehorend interview over de bevalling. Beide ouders zijn dolblij met de komst van hun kleine.

Photo by PR Photos

Kendra bevallen van zoon

Saturday, December 12th, 2009

Kendra WilkinsonEx- Playmate Kendra Wilkinson is bevallen van een zoon. De blondine is getrouwd met sporter Hank Baskett. Het zoontje heet heel toepasselijk Hank jr naar zn pa.

Photo by PR Photos

Playmate Kendra stapt in huwelijksbootje

Monday, June 29th, 2009

Kendra WilkinsonPlaymate Kendra van Girls of the Playboy Mansion is dit weekend met Hank Baskett in het huwelijksbootje gestapt. De zwangere pin up gaf haar ja woord op de Playboy Mansion en dat heeft natuurlijk wel iets vaags. Kendra werd natuurlijk pas bekend door het bed te delen met de toen bijna 80-jarige Hef. Is dat dan niet een beetje ongemakkelijk voor Hank?

(more…)

Playmate Kendra Wilkinson is zwanger

Thursday, June 11th, 2009

Ze is net begonnen met haar reality show Kendra en ze heeft al meteen iets nieuws waar deze show over kan gaan: Kendra is namelijk zwanger! De geruchten deden al de ronde maar niemand bevestigde of onkende. Nu heeft ze officieel laten weten dat het bericht klopt.

(more…)