Archive for the ‘Lady Gaga’ Category

Hond Lady Gaga wordt model

Wednesday, June 24th, 2015

GRAMMY Awards 2015Miss Asia, het hondje van popdiva Lady Gaga, is het gezicht geworden van een bekend tassenmerk.”Zo trots om aan te kondigen dat Miss Asia Kinney het gezicht en de ster is van Coach!” aldus Gaga op Twitter. Ook voegde ze eraan toe dat Miss Asia de campagne zal doen voor minder gelukkige hondjes. “Mijn hondje is heel trots dat het merk namens haar een donatie heeft gedaan aan Chicago French Bulldog Rescue!”

Lady Gaga in selfie-campagne

Monday, December 29th, 2014

In-Store Appearance of Lady Gaga Signing "Fame Monster"Lady Gaga zal voor de nieuwjaarscollectie in Japan van Shiseido een selfie-campagne gaan doen. In opdracht van het cosmeticamerk maakte ze vijftig selfies van haar gezicht. De foto’s die de zangeres van zichzelf maakte, zijn na de jaarwisseling in verschillende Japanse kranten te zien.

Lady Gaga slaat plank mis

Wednesday, March 5th, 2014

Oscars 2014 - RED CARPETJe moet even een paar keer kijken voor je haar herkent, maar Lady Gaga kwam eens niet in bizarre outfit aanzetten, maar in een Versace creatie. De jurk staat haar op zich goed, maar ziet er desondanks gedateerd uit.

Fashion Police Academy Award Special wordt uitgezonden op 6 maart om 21:00 op E!

Kelly en Gaga begraven strijdbijl

Wednesday, October 30th, 2013

2011 MuchMusic Video Awards Rehearsals in Toronto on June 18, 2011Kelly Osbourne en Lady Gaga hebben een einde gemaakt aan hun vete. Die was ontstaan nadat Kelly de burka outfit van Gaga belachelijk had gemaakt. Maar nadat moeder Sharon Gaga tijdens X Factor UK uitgebreid knuffelde, heeft ook Kelly besloten om vrede te sluiten.

Lady Gaga met groen haar

Wednesday, June 22nd, 2011

Bij de repetitie van haar optreden voor het 2011 MuchMusic Video Awards in Toronto, liet Lady Gaga haar aparte groene coupe zien.  De kleur koos ze om zich in te zetten voor het milieu. Telkens toch weer wat anders..

Photo by PR Photos

Inspiratie in Lady Gaga?

Thursday, June 16th, 2011

Wellicht inspireerde deze outfit van Lady Gaga Jennifer Lopez om een apart printje eens te proberen.

Photo by PR Photos

Lady Gaga had trio

Tuesday, May 24th, 2011

Lady Gaga gaf in een interview toe een keer een trio te hebben gehad. Maar om zo controversieel mogelijk te blijven, hield zij de lippen op elkaar toen haar gevraagd werd om het geslacht van haar toenmalige bedpartners.

Photo by PR Photos

Lady Gaga met Scissor Sisters op podium

Tuesday, March 29th, 2011

Lady Gaga stond afgelopen week samen met de Scissor Sisters op het podium. Die band staat ook bekend om hun opmerkelijke outfits. Maar Gaga gooide er natuurlijk een schepje bovenop met een vreemde nonnenoutfit.

Photo by PR Photos

Maar Lady Gaga spant de kroon

Sunday, February 13th, 2011

Lady Gaga moet telkens iets gekkers verzinnen om zichzelf te overtreffen qua rare kledij. Bij de Grammy’s had ze een puntige outfit aan, maar was haar transportkeuze het meest opzienbarend. Zij werd namelijk naar binnen gedragen in een ei.

Photo by PR Photos

En een Gaga in New York

Friday, December 10th, 2010

Lady Gaga Wax FigureOok het museum van New York toonde een Gaga beeld aan de verzamelde pers. Voor alle musea werd gekozen voor looks van Gaga die tot haar meest bekende en wereldwijd herkenbare behoren.

Photo by PR Photos