Archive for the ‘Miley Cyrus’ Category

Miley niet naar Amsterdam

Thursday, May 1st, 2014

20th Annual "A Time For Heroes" Celebrity Carnival - ArrivalsMiley heeft haar concert van 2 mei in Amsterdam afgezegd. De superster heeft nog steeds last van een allergische reactie.

Miley verbrandt in de zon

Friday, March 21st, 2014

2009 Teen Choice Awards - ArrivalsEen concert dat Miley gaf in Tampa Bay in de Amerikaanse staat Florida, zal niet zonder pijn zijn verlopen voor de zangeres. Zij was namelijk enorm verbrandt in de zon. Op Twitter deelde Miley een foto van haar verbrande lichaam, waar de witte afdruk van haar bikini duidelijk afstak tegen de rode huid waar ze was verbrand.

Miley Cyrus raakt verlovingsring kwijt

Sunday, February 2nd, 2014

"The Last Song" World Premiere - ArrivalsMiley Cyrus was natuurlijk tot voor kort verloofd met Liam Hemsworth en had een mooie ring van hem daarvoor gekregen. De verloving is nu verbroken, en Miley draagt de ring niet meer. Maar nu blijkt dat Miley de ring niet heeft teruggegeven maar kwijt is. “Ik weet het niet. Misschien ligt het in de badkamer”, zegt ze in een interview met Love Magazine. Een duur grapje want de ring kostte een slordige 100.000 euro!

Miley Cyrus nu gelukkig

Monday, October 28th, 2013

"The Last Song" World Premiere - ArrivalsMiley Cyrus lijkt niet te treuren om de verbroken verloving met Chris Hemsworth. De zangeres zei namelijk in een interview nog nooit zo gelukkig te zijn geweest als ze nu is in haar leven. De grote liefde in haar leven is naar eigen zeggen nu de muziek.

Kelly Osbourne neemt het op voor Miley Cyrus

Monday, September 30th, 2013

"Forever Crazy" Cabaret by Crazy Horse Paris VIP Gala at South Bank in London - ArrivalsKelly Osbourne heeft flink uitgehaald naar de critici van haar vriendin Miley Cyrus. Volgens Kelly is Miley precies zoals ze zichzelf neerzet in de media en is dat juist zo leuk aan haar.

Miley naakt op de foto

Thursday, August 2nd, 2012

Miley Cyrus houdt ervan om op te vallen. Hoewel de actrice in heel weinig films te zien is sinds ze stopte met Hannah Montana, blijft ze in het nieuws. Onder meer dankzij dit soort foto’s.

Miley en Liam verloofd!

Friday, June 8th, 2012

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben aangekondigd verloofd te zijn. De twee vormen al een koppel sinds ze elkaar ontmoetten bij de opnames van The Last Song in 2009.

Photo by PR Photos

Miley of Demi bij de X Factor?

Thursday, May 3rd, 2012

Simon Cowell blijft maar van gedachte veranderen en mensen benaderen voor zijn Amerikaanse X Factor jury. Volgens de laatste berichten zou hij een vierde jurylid willen hebben, die de jonge doelgroep aanspreekt. Hiervoor zou hij Miley Cyrus of Demi Lovato willen hebben.

Photo by PR Photos

Miley Cyrus en Liam Hemsworth op de rode loper

Thursday, January 12th, 2012

Miley Cyrus en haar vriend Liam Hemsworth waren samen bij de People’s Choice Awards. Dit jaar is Miley nog de bekendere van de twee. Daar kan verandering in komen wanneer Hunger Games uitkomt. Hierin speelt Liam namelijk een van de hoofdrollen.

Photo by PR Photos

Bret Michaels: ‘Ik heb geen affaire met de moeder van Miley’

Wednesday, November 10th, 2010

Bret Michaels and Miley CyrusNieuwe geruchten over de breuk tussen Billy Ray en Tish Cyrus suggereren dat Poison frontman en reality ster Bret Michaels er wat mee te maken had. Hij gaf zelf aan dat hier niks van waar is. Hij zou bevriend zijn met de hele familie Cyrus en veel tijd doorbrengen met Miley omdat zij zijn nummer ‘Every Rose has its Thorn’ gaat coveren. Meer zou er niet aan de hand zijn.

Photo by PR Photos