Archive for the ‘Taylor Swift’ Category

Taylor en Calvin vinden droomhuis

Monday, March 7th, 2016

Taylor Swift en Calvin Harris zijn al een tijdje happy in love en zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Ze zouden nu hun liefdesnest hebben gevonden aan het strand van het Californische Malibu waar ze willen gaan samenwonen. Volgens het Britse Heat Magazine hebben ze een bod van 15 miljoen dollar op de villa uitgebracht.

Taylor Swift doet weer van zich spreken

Tuesday, February 12th, 2013

De zangeres deed een optreden tijdens de Grammy’s. Tijdens het zingen van haar nummer We Are Never Ever Getting Back Together deed ze een Engels accent na. Hierover wordt gedacht dat het een imitatie was van haar ex-liefje Harry Stiles. Swift en het lid van One Direction zijn sinds kort uit elkaar. De zangeres heeft een reputatie op het gebied van publiekelijke uithalen naar haar ex-vriendjes.

 

Photo by PR Photos

Taylor en Harry samen tijdens de feestdagen

Monday, December 17th, 2012

47th Annual Academy of Country Music Awards - ArrivalsHet is dik aan tussen Taylor Swift en Harry Styles. De twee zijn van plan dit jaar samen kerst te vieren bij Taylors familie. Het Briste blad Now! meldt dat Taylor als een leuk cadeau in gedachten heeft. Zij zou Harry een gitaar willen geven die door Paul McCartney is gesigneerd en ruim 70.000 euro kost.

Taylor Swift gaat voor stylish look

Wednesday, April 4th, 2012

Taylor Swift is duidelijk geen piepjong meisje meer. Zij maakte een elegante verschijning deze week op de rode loper van de 47th Annual Academy of Country Music Awards. Haar nieuwe look staat haar goed!

Photo by PR Photos

 

Taylor Swift krijgt wassen beeld

Thursday, October 28th, 2010

Taylor SwiftOok New York heeft een Madame Tussaud museum en Taylor Swift’s evenbeeld is de nieuwste editie. Om dat te vieren kwam de zangeres zelf een kijkje nemen en vond haar evenbeeld goed gelukt. Voor de gelegenheid trok Swift hetzelfde jurkje aan als het beeld. De echte Swift staat rechts in de foto.

Photo by PR Photos

Taylor Swift trasht hotelkamer

Saturday, December 12th, 2009

Taylor SwiftTaylor Swift is de laatste waarvan je verwacht dat ze een hotelkamer vernielt. Toch deed de zangeres dit onlangs, alleen dan per ongeluk. Via Twitter biechtte ze op dat ze de gordijnen dicht had willen doen maar niet wist dat daar een knopje voor was. Kapotte gordijnen waren het gevolg.

Photo by PR Photos