Archive for the ‘Katie Holmes’ Category

Suri Cruise krijgt veel peperdure kerstcadeau’s

Monday, December 17th, 2012

Katie Holmes and Suri Cruise Sighted Departing Joanne's Trattoria Restaurant in New York City on March 22, 2012Suri mag dan ouders hebben die net zijn gescheiden, ze willen niet dat haar iets te kort komt. The Sun meldt dat Katie Holmes 37.000 euro aan cadeau’s heeft aangeschaft voor haar dochter. Suri krijgt een Victoriaans poppenhuis, die in de achtertuin wordt geplaatst, ter waarde van ongeveer 18.500 euro verwachten. Ook krijgt ze een iPad-mini en een speelgoed Mercedes van7400 euro.

Gaf Nicole advies aan Katie?

Wednesday, July 11th, 2012

Volgens een Amerikaans tijdschrift had Katie Holmes contact met Nicole Kidman, de ex van Tom Cruise, om advies te vragen over het aanpakken van de scheiding van Tom. Nicole kreeg na haar scheiding van Tom hun twee geadopteerde kinderen niet of nauwelijks nog te zien. Volgens de bronnen zou Nicole Katie steunen in haar scheiding.

Photo by PR Photos

Katie doet trouwring af

Tuesday, July 3rd, 2012

Katie Holmes werd weer in New York gespot en dit keer zonder trouwring. Het is nu wachten op Tom wat zijn weerwoord zal zijn. Ook hij zou zijn trouwring niet meer dragen.

Photo by PR Photos

Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden

Friday, June 29th, 2012

Katie Holmes was de laatste maanden niet meer gespot met Tom Cruise en nu weten we waarom! Katie heeft namelijk de scheiding aangevraagd na een huwelijk van vijf jaar. Katie heeft hierbij ook om volledige voogdij van Suri gevraagd. Reden van de scheiding zou zijn dat Katie de Scientology kerk niet meer trekt en bang is dat deze teveel invloed zal krijgen op haar dochter. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Photo by PR Photos

Suri Cruise een echt dametje

Friday, March 23rd, 2012

Suri Cruise is nu al een echt dametje aan het worden. Deze week werd zij gefotografeerd toen zij met haar moeder katie Holmes Joanne’s Trattoria Restaurant in New York City verliet en Suri was van haar vestje tot haar ballerina’s een mini fashionista.

Photo by PR Photos

Tom en Katie bij Mission Impossible première

Wednesday, December 21st, 2011

Tom Cruise en Katie Holmes waren natuurlijk aanwezig bij de Mission: Impossible Ghost Protocol première in de VS.

Photo by PR Photos

Tom en Katie niet naar de Oscars

Monday, January 10th, 2011

Katie Holmes and Tom CruiseTom Cruise en Katie Holmes zijn waarschijnlijk niet aanwezig bij de Academy Awards ceremonie van dit jaar. Reden is dat Anne Hathaway deze zal presenteren. TomKat wil niks meer met de actrice te maken hebben sinds deze Katie belachelijk maakte met een treffende spoof bij Saturday Night Live. Tom en Katie zijn zo boos dat zij de Oscars aan zich voorbij willen laten gaan.

Photo by PR Photos

Suri Cruise krijgt make up op

Friday, February 12th, 2010

tomkatsuri1-199x300Niet alleen Katie Price vindt het leuk om haar kind op te maken, Katie Holmes kan er ook wat van. Zoals je hier ziet, krijgt Suri Cruise namelijk ook wel eens wat opgesmeerd. De peuter mag dan drie zijn, ze draagt hakken, designer kleertjes en nu ook make up. Het lijkt eerder op wat een tiener uitprobeert dan een 3 jaar oud meisje.

Photo by PR Photos

Katie Holmes wil tattoo voor Tom

Tuesday, December 29th, 2009

Katie HolmesKatie Holmes wil haar eeuwige liefde voor hubby Tom bewijzen door een tattoo te zetten. zij zou het idee hiervoor van Victoria Beckham hebben gekregen. Zij en David hebben al een aandenken op hun lichaam gezet. Tom is er geen voorstander van en zou alles doen om Katie op andere ideeën te brengen.

Photo by PR Photos

Katie Holmes blijft er ouwelijk uit zien

Wednesday, December 9th, 2009

Katie HolmesKatie Holmes is nog geen dertig jaar oud maar kleedt zich er niet naar. Bij de Dizzy’s feet Foundation’s Celebration had Holmes weer een outfit aan die haar er niet jeugdiger uit deed zien.

Photo by PR Photos