Archive for the ‘Rihanna’ Category

Chris Brown opgepakt voor mishandeling

Monday, October 28th, 2013

Chicago's B96  Jingle Bash 2008 - December 16, 2008Het ziet er niet goed uit voor zanger Chris Brown. Afgelopen weekend kon hij het weer niet laten en zou hij volgens getuigen zonder aanleiding een man in het gezicht hebben geslagen. Chris heeft nog een voorwaardelijke straf lopen voor de keer dat hij ex Rihanna als boksbal gebruikte, het zou dus kunnen dat hij achter de tralies beland.

Fans Rihanna niet blij

Tuesday, September 24th, 2013

RihannaNa een concert van Rihanna in Singapore hebben een boel fans via Twitter hun onvrede uitgesproken. Zo zou de zangeres stoned zijn geweest en geplaybackt hebben.

Rihanna verrast publiek

Monday, July 15th, 2013

"Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations" Costume Institute Gala - ArrivalsRihanna verscheen bij het Wireless Festival onverwacht op het podium. De zangeres verscheen als verrassing tijdens een optreden van Jay Z en Justin Timberlake. De zangeres maakt het de laatste tijd erg bont bij haar fans. Wie haar concert bezoekt, kan rekenen op drie uur wachttijd voordat ze het podium betreedt.

Rihanna weer te laat

Tuesday, June 18th, 2013

RihannaPopdiva Rihanna heeft haar fans in het Engelse Birmingham maandagavond flink laten zitten. Ze begon maar liefst twee uur te laat met haar optreden, tot grote onvrede van haar fans. Riri heeft een echte reputatie rond dit divagedrag. Vorige week liet ze fans in Wales ook al twee uur wachten voor een optreden.

Rihanna en Chris Brown samen op vakantie

Wednesday, November 28th, 2012

Rihanna en chris brown gaan samen op vakantie naar Barbados, waar Rihanna oorspronkelijk vandaan komt. Dit zal weer de geruchten voeden dat de twee meer zijn dan goede vrienden. Het stel kwam in 2009 negatief in het nieuws nadat de zangeres zwaar mishandeld was door Brown. de laatste tijd gaan er steeds meer geruchten dat ze weer bij elkaar zijn.

 

Photo by PR Photos

Drake en Chris Brown niet vervolgd

Sunday, November 25th, 2012

Drake en Chris Brown waren betrokken bij een vechtpartij in een nachtclub in New York. Hierbij zouden de glazen en flessen door de lucht hebben gevlogen, zo erg liep het uit de hand. Beide mannen worden wegens een gebrek aan bewijs niet vervolgd door justitie. De twee zouden het aan de stok hebben gekregen over Rihanna, de ex van Chris Brown en de toenmalige vriendin van Drake. In 2009 kwam Chris Brown veelvuldig in het nieuws wegens het mishandelen van Rihanna.

 

Photo by PR Photos

Rihanna en Chris Brown geen stel

Friday, November 9th, 2012

De twee zijn de afgelopen tijd vaak samen gespot, maar volgens de zangeres zijn ze geen stel. De zangeres verklaarde in een interview dat het gerucht niet waar was.

In 2009 werd Chris Brown veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna.

 

Photo by PR Photos

Trouwplannen Chris en Rihanna

Wednesday, October 24th, 2012

Chris Brown zou op het punt staan om Rihanna ten huwelijk te vragen, zegt een Engels tijdschrift. Het zou misschien snel lijken, maar de twee zouden in de tussenliggende jaren al stiekem hun relatie hebben voortgezet. En insiders beweren dat Rihanna geen nee zal zeggen tegen een aanzoek.

Photo by PR Photos

Rihanna helemaal bedekt

Tuesday, May 8th, 2012

Zelfs Rihanna kwam helemaal bedekt naar het Met Gala. De zangeres sloeg daar zelfs in door en had een van de saaiste outfits van de avond aan.

Photo by PR Photos

Date Rihanna een vrouw?

Friday, April 20th, 2012

Rihanna was voor het eerst in jaren op date, en wel met een vrouw. Maar het lijkt (weer) een publiciteitsstunt van de zangeres te zijn aangezien de dame met wie ze hand in hand liep, haar beste vriendin Melissa Forde is.

Photo by PR Photos