Archive for the ‘Mel Gibson’ Category

Mel Gibson weer op het toneel

Thursday, May 19th, 2011

Mel Gibson was in Cannes om zijn nieuwe film ‘The Beaver’ te promoten, en werd bijgestaan door tegenspeelster Jodie Foster. Zij is niet alleen een collega maar ook een echte vriendin. Toen Mel in de problemen kwam, was zij een van de weinigen die het publiekelijk voor hem opnam.

Photo by PR Photos

Mel Gibson rijdt auto total loss

Tuesday, August 17th, 2010

Mel GibsonMel Gibson is eens om iets anders in het nieuws dan de gelekte tapes van zijn ex Oksana. De acteur reed op Malibu Canyon Road in Californië toen hij met zijn Maserati plotseling naar rechts afweek en tegen de rotswand aanreed. Mel is ongedeerd, zijn auto is echter total loss. Hij ontkend dat hij drugs of drank ophad en snapt zelf niet waarom hij naar rechts uitweek.

Photo by PR Photos

Mel Gibson bood ex vijftien miljoen

Tuesday, July 20th, 2010

Oksana Grigorieva and Mel GibsonOksana, de ex van Mel Gibson, kreeg vijftien miljoen aangeboden om haar mond te houden over de geluidsopnames. Na eerst akkoord te zijn gegaan, sloeg zij het aanbod naderhand af omdat ze dacht meer uit een rechtszaak te kunnen krijgen. En zodoende kregen we de ‘Mel tapes’ toch te horen.

Photo by PR Photos

Mel Gibson Gate gaat door

Thursday, July 15th, 2010

Mel GibsonDe ex van Mel, Oksana, heeft weer een nieuwe tape laten lekken die Mel’s imago (of wat daar van over is) nog meer schade belooft te doen. Hierin is Mel kwaad op Oksana omdat zij in slaap is gevallen toen ze op hem wachtte waardoor hij orale seks is misgelopen. In de tape dreigt Mel het huis in brand te steken, maar pas nadat hij aan zijn trekken is gekomen.

Photo by PR Photos