Archive for the ‘Chris Brown’ Category

Chris Brown opgepakt voor mishandeling

Monday, October 28th, 2013

Chicago's B96  Jingle Bash 2008 - December 16, 2008Het ziet er niet goed uit voor zanger Chris Brown. Afgelopen weekend kon hij het weer niet laten en zou hij volgens getuigen zonder aanleiding een man in het gezicht hebben geslagen. Chris heeft nog een voorwaardelijke straf lopen voor de keer dat hij ex Rihanna als boksbal gebruikte, het zou dus kunnen dat hij achter de tralies beland.

Chris Brown valt (weer) vrouw aan

Tuesday, June 25th, 2013

Chicago's B96  Jingle Bash 2008 - December 16, 2008Chris Brown is weer om verkeerde redenen in het nieuws. Een dame beweert namelijk dat de zanger haar na afloop van een optreden zomaar een harde duw heeft verkocht. De jonge vrouw was net als Chris in de VIP-ruimte van de Ultra Heath Lounge. Vlak voor sluiting kreeg de vrouw een duw van Chris, waarbij ze naar eigen zeggen haar kniebanden heeft gescheurd. Chris’ management ontkent.

Rihanna en Chris Brown samen op vakantie

Wednesday, November 28th, 2012

Rihanna en chris brown gaan samen op vakantie naar Barbados, waar Rihanna oorspronkelijk vandaan komt. Dit zal weer de geruchten voeden dat de twee meer zijn dan goede vrienden. Het stel kwam in 2009 negatief in het nieuws nadat de zangeres zwaar mishandeld was door Brown. de laatste tijd gaan er steeds meer geruchten dat ze weer bij elkaar zijn.

 

Photo by PR Photos

Drake en Chris Brown niet vervolgd

Sunday, November 25th, 2012

Drake en Chris Brown waren betrokken bij een vechtpartij in een nachtclub in New York. Hierbij zouden de glazen en flessen door de lucht hebben gevlogen, zo erg liep het uit de hand. Beide mannen worden wegens een gebrek aan bewijs niet vervolgd door justitie. De twee zouden het aan de stok hebben gekregen over Rihanna, de ex van Chris Brown en de toenmalige vriendin van Drake. In 2009 kwam Chris Brown veelvuldig in het nieuws wegens het mishandelen van Rihanna.

 

Photo by PR Photos

Jay-Z waarschuwt Chris

Sunday, October 14th, 2012

JayZ zou Chris en Rihanna hebben uitgenodigd bij een van zijn concerten, waarna hij Chris flink de waarheid heeft verteld.Als Brown de zangeres ooit weer pijn zou doen, zowel lichamelijk als geestelijk, dan maakt Jay-Z hem kapot. Maar voor nu geeft hij hem nog een kans om de zangeres gelukkig te maken.

Photo by PR-Photos

Teaser DVD gevecht tussen Drake en Chris Brown

Monday, June 18th, 2012

Rihanna wil Chris Brown niet kwijt

Wednesday, April 4th, 2012

Het management van Rihanna wilde dat zij uit de buurt bleef van ex Chris Brown, maar Rihanna lijkt te rebelleren want zij heeft volgens bronnen stiekem een paar nummers opgenomen met Chris. Geruchten dat de twee alweer geruime tijd een stel vormen worden steeds sterker. Rihanna zou haar management duidelijk hebben gemaakt dat ze niet langer naar hun zal luisteren en zal doen waar zij zin in heeft…

Photo by PR Photos

Rihanna praat toch over mishandeling

Friday, January 15th, 2010

Rihanna and Chris BrownRihanna heeft besloten toch te gaan praten over de mishandeling die ze onderging van Chris Brown. In W Magazine zegt ze: “Ik wil mijn verhaal vertellen om vrouwen te helpen die in dezelfde situatie zitten. Het gaat me niet om het zwartmaken van Chris of zijn carrière.” Ook gaf ze aan dat ze het allemaal zag aankomen. Chris zou al langere tijd onzeker en controlerend zijn geweest.

Photo by PR Photos

Chris Brown is boos

Monday, December 14th, 2009

Rihanna and Chris BrownChris Brown is boos dat muziekwinkels zijn album ‘Graffiti’ niet goed promoten. Sommige zaken zouden zelfs liegen en zeggen dat ze het album niet hebben. De zanger raasde flink via zijn Twitter waarbij hij zei dat de platzenzaken zijn kont konden kussen.

Photo by PR Photos

Chris en Rihanna gaan muzikale strijd aan

Thursday, November 12th, 2009

Rihanna and Chris BrownRihanna en Chris Brown lijken het erom te doen. Beide zullen op dezelfde dag hun nieuwe single uitbrengen. Ze zullen die dag ook allebei promotie doen op een tv show. De single van Rihanna heet Russian Roulette en die van Brown is Crawl getiteld.

Photo by PR Photos