Archive for the ‘Sienna Miller’ Category

Dochter voor Sienna Miller

Wednesday, July 11th, 2012

Sienna Miller is bevallen van een meisje. De naam is nog niet bekend maar haar zus Savannah twitterde kort na de geboorte: Marlowe I love you. De kans is dus groot dat ze daarmee doelde op de naam van haar kersverse nichtje.

Photo by PR Photos

Sienna Miller kleurt London Eye rood

Thursday, December 2nd, 2010

Sienna MillerSienna Miller gaf officieel de London Eye een rode kleur vanwege Wereld Aids Dag. De actrice was hiervoor helemaal in sync met de dresscode. Miller droeg namelijk een lippenstift en nagellak even fel als de kleur van het reuzenrad. Ook haar handtas bevatte rode tinten.

Photo by PR Photos

Sienna en Jude weer samen

Tuesday, May 4th, 2010

Jude Law and Sienna MillerSienna Miller en Jude Law vormden ooit een van de mooiste Hollywood koppels. Dat leek echter verleden tijd nadat Jude betrapt werd met de nanny en Sienna hun verloving verbrak. Maar oude liefde blijkt niet te roesten want de twee werden steeds vaker samen gespot en verschenen gisteren op de rode loper. En daarbij straalden ze net zoveel als een paar jaar terug toen ze bij de première van Alfie voor het eerst samen op de loper traden.

Photo by PR Photos

Jude en Sienna weer bij elkaar!

Thursday, December 3rd, 2009

Jude LawJude Law en Sienna Miller werden de laatste tijd al eens samen gespot. Maar nu werd Sienna betrapt toen ze Jude’s huis verliet. De twee beleefden een paar jaar terug een relatie vol drama waarbij Jude vreemd ging met de nanny en Sienna zich na de relatie stortte in een reeks gedoemde romances. Of het nu wel gaat werken tussen de twee, moet natuurlijk nog blijken.

Photo by PR Photos