Archive for the ‘Renee Zellweger’ Category

Sterren komen samen bij The Mark

Monday, May 14th, 2012

Vorige week was het Met Gala in New York en dit kan een beetje worden gezien als de Oscars van the Big Apple als het om fashion gaat. Een van de mooiste hotels van de stad The Mark, was dan ook de plek waar veel sterren verbleven en waarvandaan ze vertrokken voor het gala. Renee Zellweger, Scarlett Johansson, Jessica Biel en Justin Timberlake, Tim Tebow, Chace Crawford, Andre Leon Talley, January Jones, Baz Luhrmann, Carine Roitfeld, Mario Testino en Rosie Huntington Whiteley behoorden tot de celebs die vanuit dit hotel naar het gala vertrokken.

Renée Zellweger gaat samenwonen

Monday, December 14th, 2009

Renee ZellwegerRenée Zellweger en Bradley Cooper gaan samenwonen! Tenminste: de twee tortelduifjes werden samen op huizenjacht gespot. De geruchten dat hun prille relatie al op de klippen zou zijn gelopen, zijn dus niet waar.

Photo by PR Photos

Renee Zellweger gedumpt door Bradley Cooper

Monday, October 26th, 2009

Renee ZellwegerEen paar maanden geleden zagen ze er samen erg gelukkig uit in Rome, maar de romance tussen Renee Zellweger en Bradley Cooper is alweer voorbij. De acteur zou meer ruimte nodig hebben en zich nog niet willen binden. Voor Renee (die al een reeks ongelukkige liefdes achter de rug heeft) erg zuur en de actrice zou er erg verdrietig om zijn.

Photo by PR Photos