Archive for the ‘Nicole Kidman’ Category

Geen botox meer voor Nicole

Wednesday, January 30th, 2013

45th Annual CMA Awards - ArrivalsNicole Kidman was de laatste jaren iets te strak gespoten met botox. Dat lijkt de actrice zelf ook te beseffen. Ze liet weten de botox van nu af aan links te laten liggen, zodat ze haar gezicht weer kan bewegen.

Gaf Nicole advies aan Katie?

Wednesday, July 11th, 2012

Volgens een Amerikaans tijdschrift had Katie Holmes contact met Nicole Kidman, de ex van Tom Cruise, om advies te vragen over het aanpakken van de scheiding van Tom. Nicole kreeg na haar scheiding van Tom hun twee geadopteerde kinderen niet of nauwelijks nog te zien. Volgens de bronnen zou Nicole Katie steunen in haar scheiding.

Photo by PR Photos

Nicole Kidman een diva

Tuesday, December 6th, 2011

Nicole Kidman werkt momenteel aan de opnames van haar nieuwste film Stoker en maakt zich op de set niet bepaald populair met haar divagedrag. dat melden Amerikaanse media. Achter haar rug zouden haar collega’s haar de bijnaam IJskoningin hebben gegeven.

Photo by PR Photos

Nicole Kidman op pad met Keith

Sunday, February 13th, 2011

Hoewel Keith Urban van het een na het andere filmfeestje is gegaan vanwege Nicole Kidman’s rol in ‘Rabbit Hole’, ging zij nu met haar man mee naar de Grammy’s. De twee zijn net voor de tweede keer ouders geworden. Dochter Faith werd met behulp van een surrogaat geboren.

Photo by PR Photos

Nicole Kidman krijgt weer goede kritieken

Thursday, December 9th, 2010

Nicole KidmanNa een aantal enorme flops, heeft Nicole Kidman gekozen voor een kleine film, namelijk ‘Rabbit Hole’. En met succes, want de actrice krijgt voor het eerst in lange tijd weer lovende kritieken. Ook bij de Oscars zou zij opnieuw tot de kanshebbers kunnen behoren.

Photo by PR Photos

‘Strakste’ Grammy stel

Tuesday, February 2nd, 2010

Keith Urban and Nicole KidmanNicole Kidman besloot voor de gelegenheid zichzelf nog wat extra Botox in te laten spuiten. Resultaat: een van de strakst lachende gezichten in het publiek! Keith Urban greep echter net achter het net. Hij moest het doen met de nominatie.

Photo by PR Photos

Nicole Kidman praat niet over Scientology

Wednesday, December 16th, 2009

Nicole KidmanNicole Kidman werd tijdens een interview gevraagd naar haar visie op Scientology. daar had ze echter geen zin in. “Ik ben hier alleen maar om over Nine te praten,” bleef ze volhouden tot het onderwerp werd veranderd. Wellicht is het onderdeel van haar overeenkomst met Tom Cruise dat ze hier haar mond over houdt.

Photo by PR Photos