Archive for the ‘Amy Winehouse’ Category

Amy Winehouse verdient nog steeds miljoenen

Thursday, February 19th, 2015

V Festival 2008 - Day 2Amy Winehouse mag dan veel te vroeg zijn overleden, ze verdient nog steeds miljoenen aan de paar albums die ze tijdens haar leven uitbracht. Volgens The Sun zou er na haar dood nog 3,3 miljoen euro zijn verdiend aan haar muziek. De zangeres overleed in 2011 aan alcoholvergiftiging op 27- jarige leeftijd.

Dood Amy Winehouse blijft door alcohol

Tuesday, January 8th, 2013

"Psychosis" London PremiereIn 2011 kwam de lijkschouwer tot de conclusie dat Winehouse door alcohol was overleden. De vrouw beschikte echter niet over de juiste papieren, waardoor het onderzoek opnieuw gedaan moest worden. Maar het tweede onderzoek dat zojuist is afgerond, kwam tot dezelfde conclusie.

Pete Doherty had een relatie met Amy Winehouse

Sunday, November 25th, 2012

Pete Doherty heeft verklaard dat hij een geheime relatie had met Amy Winehouse die in juli 2011 overleed. Doherty is bekend van The Libertines en Babyshambles en is zelf meerdere malen in het nieuws gekomen wegens problemen met drugs en alcohol.

 

Photo by PR Photos

Standbeeld voor Amy Winehouse

Thursday, November 22nd, 2012

In de Londense wijk Camden komt een standbeeld ter ere van de overleden zangeres. Het onthullen van het standbeeld zal samenvallen met een concert ter nagedachtenis van de in juli 2011 overleden artieste.

 

Photo by PR Photos

As van Amy begraven

Monday, September 17th, 2012

Het heeft even geduurd maar de as van zangeres Amy Winehouse is begraven. Amy’s as werd volgens bronnen begraven naast een zwarte grafsteen met roze opschrift. Vader Mitch was erbij aanwezig en sprak voor de nabestaanden over zijn dochter.

Photo by PR Photos

Heidi’s haar zit goed

Monday, June 25th, 2012

Heidi Klum’s haar zit altijd goed maar van de week werd ze met een bijzonder volle bos gespot in New York. dat was niet zomaar, Heidi was namelijk de reclame aan het opnemen van Taft, een haarproduct.

Photo by PR Photos

Pa Amy Winehouse ontevreden

Wednesday, February 15th, 2012

De vader van Amy Winehouse is ontevreden dat er bij de Grammy’s bijna alleen stil werd gestaan bij het overlijden van Whitney Houston. Via Twitter berichtte Mitch Winehouse: “Ik ben teleurgesteld dat Amy alleen werd genoemd toen ze postuum een award won. Maar ondanks dat, was het een goede show.”

Photo by PR Photos

Pa Winehouse niet blij met modeshow

Friday, January 27th, 2012

Mitch Winehouse, de vader van Amy, is niet blij met de modeshow van Jean Paul Gaultier, waarbij de modellen allemaal als Amy waren aangekleed inclusief getoupeerd haar, eyeliner en een sigaret in de hand. Mitch vond de ‘tribute’ een slechte tijd uit Amy’s leven weergeven. Jean Paul Gaultier zag er het probleem niet van in.

Photo by PR Photos

Amy Winehouse dood door drank

Wednesday, October 26th, 2011

Het is definitief: Amy Winehouse overleed niet door drugs, maar door alcohol. Het uiteindelijke rapport over haar doodsoorzaak kwam vandaag naar buiten. Amy had al maanden moeite haar drankverslaving te overwinnen, na wel van de drugs af te zijn gekomen. Dit werd haar uiteindelijk fataal.

Photo by PR Photos

Amy Winehouse begraven

Tuesday, July 26th, 2011

Amy Winehouse is vandaag begraven. Bij de dienst waren haar ouders en onder meer Mark Ronson, Bryan Adams en Kelly Osbourne aanwezig. Waaraan Amy overleed is nog niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos