Archive for the ‘Jennifer Aniston’ Category

Jennifer Aniston knipt haar af

Wednesday, November 6th, 2013

"Horrible Bosses" UK Premiere - ArrivalsJennifer Aniston werd deze week gespot met een bob. De actrice had zin in iets nieuws, dat makkelijker te onderhouden was. Of ze haar haren lang of kort heeft, laten we eerlijk zijn: alles staat jen eigenlijk geweldig.

Jennifer Aniston eindelijk zwanger?

Thursday, September 19th, 2013

81st Annual Academy Awards - Press RoomVolgens het blad US Weekly is Jennifer Aniston eindelijk zwanger geraakt. De actrice zou haar zwangerschap alleen nog even geheim willen houden uit angst voor een miskraam. Of ze het bij het rechte eind hebben zullen we over een tijdje achterkomen.

Jennifer Aniston eindelijk zwanger?

Thursday, December 6th, 2012

De 43-jarige actrice zou volgens verschillende bronnen in verwachting zijn van een kind. Jennifer heeft sinds 2011 een relatie met Justin Theroux met wie ze samenspeelde in de film Wanderlust. Jennifer Aniston heeft in interviews vele malen aangegeven graag moeder te willen worden.

 

Photo by PR Photos

Moeder van Jennifer Aniston heeft mogelijk Alzheimer

Thursday, November 22nd, 2012

De moeder van de actrice ondergaat onderzoeken om te kijken of er daadwerkelijk sprake is van Alzheimer. Jennifer is zeer bezorgd om haar moeder en zou kapot zijn van het nieuws dat haar moeder mogelijk lijdt aan deze ongeneeslijke ziekte.

 

Photo by PR Photos

Jennifer en Justin niet uit elkaar

Friday, August 10th, 2012

De laatste tijd berichten steeds meer tijdschriften in Amerika dat Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar zouden zijn. Maar van de week bezocht Justin Jen op de set van haar nieuwe film. Ook Jens woordvoerder ontkende dat het stel niet meer samen was.

Photo by PR Photos

Geen Big Fat Greek Wedding voor Jennifer Aniston

Tuesday, April 24th, 2012

Toen Brad Pitt en Angelina Jolie aankondigden te gaan trouwen, kon het niet uitblijven dat de bladen meteen zouden roepen dat Jennifer Aniston ook zou trouwen. Van de week werd beweerd dat Jen in Griekenland op zoek was naar een geschikte trouwlocatie. Maar haar woordvoerder ontkende dit.  “Jennifer is op dit moment niet in Griekenland,” vertelde haar woordvoerder een Amerikaans blad. “Hoe kan het zijn dat een van de meest gefotografeerde personen ter wereld naar Griekenland gaat en dat er geen kiekjes van zijn gemaakt?” Als Justin en jen gaan trouwen, is dat dus niet in Griekenland…

Photo by PR Photos

Jennifer Aniston krijgt ster

Friday, February 24th, 2012

Jennifer Aniston mocht laatst haar handafdrukken zetten bij de Chinese Theatre in LA, nu heeft ze ook een ster te pakken op de Hollywood Walk of Fame. Anist on nam de eer in bijzijn van Adam Sandler in ontvangst.

Photo by PR Photos

Jennifer Aniston koopt miljoenenvilla

Wednesday, January 25th, 2012

Jennifer Aniston heeft een nieuw optrekje gekocht in Bel Air. Het kostte de actrice maar liefst vijftien miljoen euro. Ze krijgt daarvoor wel vier slaapkamers, zes badkamers, een wijngaard en een groot buitenzwembad.

Photo by PR Photos

Jennifer Aniston neemt het ervan

Sunday, December 18th, 2011

Jennifer Aniston geeft de laatste tijd geld uit als water. Met haar vriend Justin Theroux verbleef ze in een superdeluxe vakantiehuis op het eiland Kauai, Hawaï.Kosten waren 7000 euro per nacht. Maar ach, Jen kan het missen. De actrice is een van de best verdienende vrouwen van de afgelopen jaren in Hollywood.

Photo by PR Photos

Aniston gekozen tot meest sexy vrouw

Sunday, December 11th, 2011

Jennifer Aniston is door Mens Health uitgeroepen tot de meest sexy vrouw aller tijden. Reden dat de actrice bovenaan het lijstje eindigde, komt volgens Mens Health omdat Jen grappig is en humor heel sexy is in een vrouw. Jen liet hiermee onder meer Angelina Jolie achter zich, die als tiende eindigde.

Photo by PR Photos