Archive for the ‘Cheryl Cole’ Category

Cheryl wil gaan studeren

Monday, December 29th, 2014

2011 Fox Upfront - ArrivalsCheryl Fernandez-Versini zou terug de schoolbanken in willen gaan om bedrijfskunde te studeren, meldt de Daily Star. Cheryl zou zo haar man Jean Bernard willen helpen met het opzetten van een eigen horecabedrijf in Londen. Toen zij X Factor deed, week hij geen seconde van haar zijde. In de achter de schermen filmpjes van X Factor zag je hem overal waar Cheryl was. Zij zou nu hem ook willen steunen.

Cheryl gaat toch niet voor Fernandez-Versini

Tuesday, August 5th, 2014

National Television Awards 2010 - ArrivalsCheryl liet na de aankondiging getrouwd te zijn haar achternaam Cole vallen, omdat deze afkomstig is van haar ex Ashley. Ze besloot haar nieuwe achternaam Fernandez-Versini aan te nemen, maar dit bleek toch een foutje. Niemand kon het namelijk uitspreken. Daarom gaat ze voorlopig simpelweg als Cheryl door het leven.

Cheryl Cole playbackt opnieuw

Wednesday, May 30th, 2012

Cheryl Cole kreeg veel kritiek toen ze als jurylid van X Factor zelf playbackte bij een optreden in dat programma. Nu een paar jaar verder deed Cheryl het nog even dunnetjes over bij The Voice. De ‘zangeres’ zag er mooi uit, en deed een energieke choreografie maar liet qua stem niks van zichzelf horen.

Photo by PR Photos

Cheryl en Cameron gaan voor wit

Thursday, May 24th, 2012

Bij de What to Expect première leek Cheryl haar lesje geleerd te hebben en kwam ze in een witte jurk. een populaire keuze want Cameron Diaz koos voor eenzelfde kleur.

Photo by PR Photos

Cheryl Cole vloekt met loper

Thursday, May 24th, 2012

Cheryl Cole had een hele opvallende wit rode jurk aan naar een première in Cannes, maar die kwam niet zo mooi tot uiting op de rode loper.

Photo by PR Photos

Cher Lloyd en Cheryl hebben ruzie

Wednesday, February 15th, 2012

Cheryl Cole en Cher Lloyd hebben ruzie gehad. Bij een interview maakte Cher grappen over het feit dat Cheryl niet live zingt en flink gebruik maakt van de autotune. Cheryl was not ammused en liet via Twitter weten dat Cher moet oppassen niet op iedereen te trappen op haar weg naar de top, omdat ze die trappen op haar weg terug twee keer zo hard zal terugkrijgen. Ouch!

Photo by PR Photos

Cheryl blij met borsten

Tuesday, December 6th, 2011

Cheryl Cole is een paar kilo aangekomen, niet veel hoor, naar eigen zeggen is er drie kilootjes bij. Maar Cheryl is erg blij mee, vooral de rondingen die ze hierdoor weer terug heeft. Volgens Cheryl heeft ze de kilo’s te danken aan haar vrije tijd waarin ze meer kookt voor zichzelf.

Photo by PR Photos

Cheryl en Ashley aan het winkelen voor ring

Wednesday, July 6th, 2011

Volgens Britse media is het bijna zeker weer helemaal aan tussen Cheryl en Ashley Cole. Ashley zou op zoek zijn naar een derde verlovingsring. Nadat hij was vreemd gegaan had hij al eens een tweede gekocht om een nieuw begin te symboliseren. Prijskaartje: bijna 2 ton. Het is dus de vraag waar hij mee aan kan komen zetten, om dit derde ‘begin’ te symboliseren.

Photo by PR Photos

Cheryl terug op X Factor?

Monday, June 6th, 2011

Cheryl Cole heeft volgens The Sun een nieuwe kans gekregen om toch een jurylid te zijn op de Amerikaanse X Factor. Dit nadat haar ontslag niet betekende dat ze in Engeland weer jurylid wilde worden. Daarvoor eiste ze dubbel salaris. Maar waarom de VS haar weer een kans wil bieden, nadat de producenten het unaniem eens waren dat ze niet goed genoeg was voor de Amerikaanse versie, is nog de vraag.

Photo by PR Photos

Cheryl Cole vertrekt uit Amerikaanse X Factor

Thursday, May 26th, 2011

Na maanden lobbyen voor de droombaan om jurylid te zijn van de Amerikaanse X Factor en de baan te hebben gekregen, is Cheryl weer terug naar Engeland. Naar eigen zeggen omdat ze heimwee had, maar waarschijnlijk omdat de producenten Cheryl met haar dikke Engelse accent toch niet zagen zitten. Ze wordt  hoogst waarschijnlijk vervangen door Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls.

Photo by PR Photos