Archive for the ‘Pamela Anderson’ Category

Pamela verdiende 1.200 euro per seconde

Tuesday, January 8th, 2013

Sapphire NY Gentlemans Club & Prime 333 Steakhouse Grand Opening - ArrivalsVoor de producenten van Dancing on Ice was de deelname van Pamela Anderson een dure grap aangezien de blondine er als eerste uitvloog. Toch mocht Pam alsnog haar geld houden dat 50.000 pond was. Dat kwam omgerekend neer op 1200 euro per seconde. Pam heeft behoorlijke pech met reality shows. Bij Dancing with the Stars en het allstar seizoen vloog ze er ook al snel uit.

Pamela Anderson in de schulden

Monday, December 10th, 2012

De voormalige Baywatch-ster heeft belastingaanslagen voor honderdduizenden dollars gekregen van de federale overheid en de staat California. Het valt voor de blondine dit keer nog mee. Drie jaar geleden moest ze 1,7 miljoen dollar aan belastinschuld aflossen.

 

Photo by PR Photos

 

 

Pamela Anderson onder het mes?

Thursday, March 31st, 2011

Bij de opening van The Mob Experience in het Tropicana Hotel en casino in Las Vegas, was ook Pamela Anderson aanwezig. Alleen oogde zij een beetje vreemd. Teveel make up of heeft zij recent een bezoekje aan de plastisch chirurg gebracht?

Photo by PR Photos

Pamela Anderson doet het met Nokia

Tuesday, September 7th, 2010

Pamela AndersonPamela Anderson is in zee gegaan met de Finse telecomgigant Nokia en zal binnenkort in filmpjes voor dit merk te zien zijn. Pamela poseert daarin op een hotelkamerbed in verschillende sexy lingeriesetjes. De eerste korte film van de campagne met Pam zal ‘The Commuter’ gaan heten en zal in Londen in première gaan.

Pamela dronken na wilde avond

Thursday, April 8th, 2010

Pamela AndersonPamela Anderson doet mee aan Dancing with the Stars in de VS en haalde de volgende rond. Dat vierde ze door flink te feesten in het exclusieve Chateau Marmont hotel in Los Angeles. De foto’s van de blondine logen er niet om. Bovendien bracht ze een deel van de avond zoenend door met een onbekende man. Hopelijk heeft ze niet teveel late avonden als ze opnieuw een volgende ronde wil halen. De danspassen van Pamela zijn namelijk tot nu toe nog niet zo indrukwekkend te noemen.

Photo by PR Photos

Pamela Anderson is een genie

Wednesday, December 16th, 2009

Pamela AndersonPamela Anderson is natuurlijk niet zo slim dat ze als genaiaal gezien moet worden maar speelt in een Engelse pantomine versie van ‘Aladdin’ de Genie. Kijk hier voor de foto’s.

Photo by PR Photos

Pamela Anderson niet failliet

Tuesday, September 29th, 2009

Pamela AndersonEen gerucht deed de ronde dat Pamela Anderson zwaar in de schulden zit. Maar Pam heeft daar zelf op gereageerd. Het blijkt niet helemaal uit de lucht te zijn gegrepen maar ook niet totaal te kloppen.

(more…)