Archive for the ‘John Mayer’ Category

John Mayer heeft problemen met stem

Sunday, September 18th, 2011

John Mayer heeft concerten afgezegd vanwege problemen met zijn stem. Ook liet de zanger weten dat zijn album niet meer dit jaar uit zal komen, maar pas volgend jaar. Hoe ernstig de problemen zijn met zijn stembanden, liet de zanger niet weten.

Photo by PR Photos

John Mayer wil goede pr

Tuesday, February 15th, 2011

John Mayer heeft door dat zijn carrière snel voorbij zal zijn als hij niet iets aan zijn imago gaat doen. De zanger gaf toe dat vrouwen hem op straat uitjouwen. Daarom is hij van manager veranderd. Het beste wat Mayer kan doen, is gewoon zijn mond houden over zijn liefdesleven. Dat is immers wat de meeste vrouwen aan hem irriteert.

Photo by PR Photos

John Mayer zegt sorry

Thursday, February 11th, 2010

John MayerJohn Mayer zei in een interview dat hij geen ‘n*****r pass’ kon krijgen bij de zwarte gemeenschap omdat hij niet weet hoe het is om in een restaurant te worden geweigerd. Het was echter niet bedoeld als scheldwoord toen hij het woord gebruikte. Klinkt ons in de oren als nog een manier om in de publiciteit te blijven.

Photo by PR Photos

John doet boekje open over Jennifer

Thursday, January 21st, 2010

Jennifer AnistonEen van de voorwaarden dat Jennifer Aniston, John Mayer nog een kans gaf, was als hij zijn mond zou houden tegenover de pers. Maar nu de twee voorgoed uit elkaar zijn, kon hij zijn mond niet houden en deed hij tijdens een interview met Rolling Stone een boekje open over hun relatie.

(more…)

John Mayer zoent met mannen

Thursday, October 15th, 2009

John MayerJohn Mayer houdt ervan in de schijnwerper te staan. Maar de vraag is of hij expres met mannen zoent voor de aandacht, of hun eigenlijk wel leuk vindt. John leefde zich onlangs namelijk uit in een homoclub.

(more…)

John Mayer vindt zichzelf een goede lover

Friday, September 25th, 2009

John MayerJe kunt je afvragen wat vrouwen als Jennifer Aniston en Jessica Simpson zien in John Mayer. Volgende de arrogante rocker zelf komt het door zijn spannende moves als lover tussen de lakens.

(more…)