Archive for the ‘Julia Roberts’ Category

Huwelijksproblemen voor Julia Roberts?

Monday, November 10th, 2014

jrHet zou rommelen tussen Danny Moder en Julia Roberts. Bronnen aan vertelden aan The National Enquirer dat Julia al jaren de rekeningen voor Danny’s familieleden betaalt, maar daar recent genoeg van kreeg. Dat zou de frictie tussen het paar, dat samen drie kinderen heeft, veroorzaken.

Julia Roberts beetje underdressed op première

Tuesday, September 28th, 2010

Julia RobertsBij de Engelse première van ‘Eat Pray Love’ had Julia haar galajurk in de kast laten hangen en koos ze voor dit witte broekpak. Hoewel het haar niet verkeerd staat, was het een beetje onopvallend tussen de andere celebs die aanwezig waren.

Photo by PR Photos

Julia Roberts dronken op gala

Thursday, December 10th, 2009

Julia RobertsJulia Roberts had iets teveel gedronken tijdens een benefietgala in Los Angeles waar Hollywoodsterren in teams Hints speelden om geld in te zamelen. Sam Rockwell moest de actrice van het podium tillen. Gelukkig kon het publiek om de aangeschoten Julia lachen en was de actrice in een opperbeste stemming die zorgde voor veel lachsalvo’s toen zij aan de beurt was om een hint uit te beelden.

Photo by PR Photos

Mensen in India boos op Julia Roberts

Wednesday, September 23rd, 2009

Julia RobertsJulia Roberts heeft de woede van het Indiase volk over zich heengeroepen. Omdat zij zich in het land niet veilig voelt, heeft zij namelijk maar liefst 350 mensen ingehuurd om haar te beschermen.

(more…)