Archive for the ‘John Travolta’ Category

John Travolta gaat solo

Friday, June 29th, 2012

John Travolta verscheen solo bij de première van Savages, waar hij een stuk blijer keek dan van de week toen hij met zijn vrouw Kelly Preston over de rode loper liep.

Photo by PR Photos

John Travolta verbergt kaalheid

Wednesday, February 23rd, 2011

Ooit had John Travolta een volle haardos. Dat hij die niet meer heeft, zie je hier.

John Travolta niet mee de ruimte in

Sunday, December 6th, 2009

John TravoltaJohn Travolta was uitgenodigd door Richard Branson om met diens eerste commerciele ruimtevlucht mee te gaan. Travolta vond de 110.000 euro voor de reis toch wat aan de dure kant en sloeg het aanbod af. De acteur gaf aan wel mee te zijn gegaan als de reis gesponsord zou worden.

Photo by PR Photos

John Travolta houdt het niet droog op Ellen

Saturday, November 14th, 2009

John Travolta’s eerste interview na de dood van zijn zoon Jett in januari, was erg moeilijk voor de acteur. Tijdens zijn bezoek aan de talkshow Ellen liet hij weten dankbaar te zijn voor alle support die hij heeft gehad en zaten er emotionele momenten in het interview.

Familie Travolta samen op première

Wednesday, November 11th, 2009

John Travolta and Kelly PrestonBij de  wereldpremière van Old Dogs liet de familie Travolta zien dat ze nog heel erg een gezin vormen. Na de dood van zoon Jett leek een scheiding niet uitgesloten aangezien John zich wekenlang afsloot voor zijn gezin en de buitenwereld om zijn verdriet te verwerken. Nu lijken ze bij elkaar steun te hebben gezocht.

Photo by PR Photos

John Travolta gaat tegen Scientology in

Thursday, September 24th, 2009

John TravoltaJohn Travolta heeft in de Bahama’s getuigd in verband met de afpersingszaak waar hij slachtoffer van werd. Daarbij vertelde hij de jury dat zijn overleden zoon Jett aan autisme leed. Laat dat volgens de Scientology niet bestaan.

(more…)

John Travolta gaat toch getuigen

Monday, September 21st, 2009

John TravoltaJohn Travolta gaat getuigen in de afpersingszaak rond de dood van zijn zoon Jett.  Een ambulance personeelslid tezamen met een voormalige senator, wilden 25 miljoen van de acteur in ruil voor het papiertje waarop de doodsoorzaak op vermeld stond. Uiteindelijk was het gebakken lucht en vielen de afpersers door de mand toen Travolta onmiddellijk de autoriteiten waarschuwde.

(more…)