Archive for the ‘Whitney Houston’ Category

Bobby Brown doet boekje open over Whitney

Wednesday, May 2nd, 2012

Bobby Brown wordt alom verweten dat hij Whitney Houston aan de drugs heeft geholpen. Bobby was in een ochtendprogramma op de Amerikaanse tv waar Matt Lauer hem aan de tand voelde. Bobby vertelde dat Whitney al lang aan de drugs was toen hij haar ontmoette en geen idee had dat ze nog gebruikte rond de tijd van haar dood. Jaj ja…

Photo by PR Photos

Film Whitney komt eerder uit

Wednesday, March 14th, 2012

Whitney Houston was de afgelopen maanden bezig met de film Sparkle, tegenover Jordin Sparks. Hoewel de film eigenlijk pas later dit jaar zou gaan draaien, wordt de releasedatum vervroegd. Niet om te profiteren van Whitneys dood, laten de filmbazen weten, maar zodat het publiek kan zien dat Whiteny een geweldige actrice was.

Photo by PR Photos

Bobby Brown toch naar uitvaart

Friday, February 17th, 2012

Bobby Brown zal toch aanwezig zijn bij de uitvaart van Whitney Houston. Brown was eigenlijk persona non grata, maar heeft besloten toch te komen om zijn dochter te steunen. Bobby Kristina is namelijk sinds de dood van haar moeder compleet ingestort, maar of de rest van Whitney’s familie op Bobby zit te wachten… niet bepaald.

Bobby Brown niet welkom bij uitvaart van Whitney

Wednesday, February 15th, 2012

Bobby Brown is niet welkom bij de uitvaart van zijn vrouw Whitney Houston. Verschillende familieleden zouden zijn aanwezigheid niet op prijs stellen, terwijl Bobby juist had gehoopt aanwezig te kunnen zijn om zijn dochter met Whitney, Bobbi Kristina, te steunen.

Photo by PR Photos

Whitney mogelijk verdronken in badkuip

Sunday, February 12th, 2012

Volgens de eerste berichten is Whitney Houston verdronken in de badkuip van haar hotelkamer in het Beverly Hills Hilton. In de kamer zouden nog geen drugs zijn aangetroffen, behalve diverse flesjes met voorgeschreven medicijnen. Ook zou er vooralsnog geen bewijs zijn om te denken dat Whitney alcohol heeft gedronken.

Photo by PR Photos

Whitney Houston overleden

Sunday, February 12th, 2012

Zangeres Whitney Houston is vanmorgen vroeg dood gevonden in het Beverly Hills Hotel. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Ze zou over een paar dagen optreden bij de pre Grammy party van Clive Davis, die overstuur gespot werd op het parkeerterrein met Alicia Keys, die ook al aanwezig was voor de Grammy’s. Whitney trouwde in 1992 met Bobby Brown en in de jaren die daarop volgden, werd duidelijk dat Whitney aan de drugs verslaafd was.

(more…)

Whitney in rehab

Monday, May 16th, 2011

Whitney Houston heeft zich vorige week laten opnemen om af te kicken. De zangeres zou niet van de drank en drugs af kunnen blijven. Whitney heeft al jaren een drugsverslaving. In 2002 liet zij zich hiervoor ook al behandelen.

Photo by PR Photos

Whitney Houston krijgt kritiek

Wednesday, February 24th, 2010

Whitney HoustonWe weten allemaal dat de beste dagen van Whitney ver achter haar liggen, in de dagen voor Bobby en crack. Toch is ze bezig met haar comeback toernee en die wordt niet goed ontvangen. De aftrap in Brisbane zorgde voor een boos publiek aangezien Whitney niet goed bij stem was en lange pauzes nam tussen de nummers door. Het is even afwachten hoe de toernee verder zal verlopen.

Photo by PR Photos

Whitney niet in oude vorm

Thursday, November 26th, 2009

Whitney HoustonHaar nieuwe album mag het goed doen in de hitlijsten, live heeft Whitney Houston veel betere tijden gekend. Tijdens de finale van de Amerikaanse ‘Dancing with the Stars’ zong ze ‘I wanna dance with somebody’ maar kreeg het nummer bijna haar strot niet uit. Luister hier naar het optreden.

Photo by PR Photos

Whitney zet huis te koop

Tuesday, November 3rd, 2009

Whitney HoustonWhitney Houston wil wel erg graag af van het huis waar ze met Bobby Brwon woonde. Ze heeft het nu voor 2,5 miljoen dollar aangeboden terwijl het meer dan het dubbele waard is.

(more…)