Archive for the ‘Madonna’ Category

Madonna in de clinch met zoon

Sunday, December 27th, 2015

madonna-03Het is mot tussen Madonna en haar tienerzoon Rocco. Hij wilde de feestdagen niet met haar doorbrengen, maar besloot bij zijn pa Guy Ritchie te blijven en zijn gezin. Via de rechter dwong Madonna haar zoon om naar haar toe te vliegen, maar de jongen weigerde. Reden voor de frictie zou zijn dat Madonna haar zoon het afgelopen jaar meerdere malen publiekelijk voor schut. Zo plaatste de zangeres een video van Rocco in een boxershort met #nosausage als hashtag. Ritchie zou inmiddels ook juridische stappen hebben ondernomen dus deze familiesaga wordt ongetwijfeld publiekelijk vervolgd.

Madonna en Timor weer samen

Tuesday, September 23rd, 2014

"Nine" New York Premiere - ArrivalsMadonna en Timor Steffens zijn weer samen gespot. Ze zouden in New York samen een hapje zijn gaan eten en waren volgens bronnen druk aan het knuffelen. Eerder deden geruchten de ronde dat de twee uit elkaar zouden zijn, maar wellicht dat het nu dus weer ‘aan’ is tussen de popdiva en de danser.

Madonna laat okselhaar staan

Friday, March 21st, 2014

"Filth and Wisdom" New York Premiere - Arrivals“Long hair, don’t care”, schrijft Madonna bij een foto op haar social media waarop ze haar arm omhoog houdt en een bos okselhaar laat zien. Maar of het allemaal echt is, is de vraag. Op de foto lijkt Madonna behoorlijk in de make up gezet, waardoor het vermoedelijk gaat om een fotoshoot waarin ze nog altijd probeert te choqueren.

Madonna dondert van podium

Wednesday, October 24th, 2012

Madonna struikelde toen ze tijdens haar optreden in Dallas haar fans een hand wilde geven. Maar de zangeres liet zich niet uit het veld slaan en stond daarna gewoon weer op om verder te zingen.

Photo by PR Photos

Prijsvraag: Win de DVD van W.E.

Saturday, July 7th, 2012

W.E. vertelt twee liefdesverhalen. Het ene speelt zich af in Engeland, in 1936. De Amerikaanse Wallis Simpson (Andrea Riseborough) heeft het hart van koning Edward VIII (James D’Arcy) veroverd, maar trouwen mag niet. De Kerk laat Edward via de minister president de keus: de gescheiden Wallis óf de troon. Hij volgt zijn hart en besluit na nog geen jaar koningschap af te treden. Wereldwijd worden ze als hertog en hertogin van Windsor gezien als meest romantische koppel van de eeuw. Parallel aan dit verhaal loopt de romance van Wally Winthrop (Abbie Cornish) in het New York van 1998. Hoe ongelukkiger Wally zich voelt in haar eigen huwelijk, hoe groter haar obsessie wordt voor het verhaal van koning Edward. Als Sotheby’s diverse eigendommen van de Windsors veilt, hoopt ze door de veilingstukken de droomromance tussen Wallis en Edward te kunnen begrijpen. Beveiliger Evgeni (Oscar Isaac), die ze daarbij ontmoet, laat haar echter inzien dat liefde niet altijd zo romantisch is als het lijkt. Scarlett Gossip mag twee exemplaren weggeven van deze romantische film, geregisseerd door Madonna. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wat is de titel van het nummer uit W.E. dat de Golden Globe won voor best song?

(more…)

Madonna gaat voor heel jeugdig

Monday, June 25th, 2012

Madonna kleedt zich vaak wat jonger dan haar leeftijd. Bij een concert in Portugal deze week, kwam ze ineens wel erg jong voor de dag.

Photo by PR Photos

Madonna wint voor liedje

Wednesday, January 18th, 2012

Madonna ging in de categorie op tegen Elton John, maar mocht de Globe voor beste liedje toch in ontvangst nemen. Ze won deze voor haar film W.E. over Wallis Simpson.

Photo by PR Photos

Madonna’s film W.E. opent in Londen

Thursday, January 12th, 2012

Madonna’s film W.E. beleefde deze week haar Engelse première. Opvallend is dat de meeste recensies lovend zijn over Madonna’s regiedebuut!

Photo by PR Photos

Madonna weer bij toyboy

Tuesday, June 28th, 2011

Madonna (52) en haar ex-vriend hiphop danser Brahim Zaibat (24) zijn weer bij elkaar. Voor diegenen die het niet hebben gevolgd: Madonna en de toyboy waren vorige maand uit elkaar gegaan, maar besloten de relatie nu weer nieuw leven in te blazen. Geloofsovertuiging zou de oorzaak van de breuk zijn. Madonna is Kaballah en haar vriend moslim. Dat is nu geen probleem meer voor de twee.

Photo by PR Photos

Madonna voelt de jaartjes

Wednesday, December 1st, 2010

MadonnaMadonna opende deze week een Hard Candy fitnesscentrum, maar zag er bij de opening beduidend ouder uit dan voorheen. Haar ietwat opgeblazen gezicht zou volgens kenners niet komen door aangekomen kilootjes, maar plastische chirurgie. De zangeres die de vijftig al is gepasseerd zag er ook niet zo strak gespierd uit als tijdens haar laatste concerttour, maar dat stond haar wel beter dan de skelet look van een jaar geleden.

Photo by PR Photos