Archive for the ‘Kate Moss’ Category

Kate Moss ging vreemd

Monday, November 9th, 2015

De nieuwe liefde van Kate Moss, Nikolai von Bismarck, blijkt toch niet zo nieuw als het supermodel iedereen wilde doen geloven. De affaire zou al een half jaar bezig zijn en het einde hebben betekend voor het huwelijk van Kate en Jamie Hince, al hebben zij de scheiding nog niet bevestigd. Jamie lijkt inmiddels ook een nieuwe liefde te hebben gevonden. Hij werd gelinkt aan lingeriemodel Jessica Stam.

Man Kate Moss is ring kwijt

Wednesday, December 1st, 2010

Kate MossSlechts drie maanden na hun bruiloft op SiciliĆ« (die ze nog steeds ontkennen te hebben gehad), is Jamie Ince zijn trouwring kwijt. Ega Kate Moss is daar niet blij mee, want het ding kostte maar liefst twintigduizend pond. De rocker zou het sieraad in zijn broekzak hebben opgeborgen…

Photo by PR Photos

Kate en Pete samen in vliegtuig

Friday, June 4th, 2010

Kate MossPete Doherty en Kate Moss zaten allebei in dezelfde vlucht van Ibiza. De twee zijn niet weer bij elkaar, het was puur toeval. Pete had namelijk zijn vliegtuig gemist en kwam zo op Kate’s vlucht gemist. Kate’s dochter vond het leuk maar volgens de inzittenden was Kate not amused en maakte zij zich an de landing meteen uit de voeten.

Photo by PR Photos

Kate Moss dronken aan de karaoke

Friday, November 27th, 2009

Kate MossKate Moss was aanwezig bij de lancering van het nieuwe karaoke-spel SingStar Take That Extravaganza. Dat beviel haar goed. Later die avond kwam Kate kletsnat, dronken en met een microfoon in haar hand naar buiten.

Photo by PR Photos

Kate Moss eet liever niet

Wednesday, November 18th, 2009

Kate MossKate Moss is altijd aan de magere kant geweest. Nu heeft ze uitspraken gedaan waaruit blijkt dat ze dit met hongeren een handje helpt. Gevraagd naar haar levensmotto antwoordde het model: ‘Nothing tastes as good as skinny feels’. Maar zelf zei ze het moeilijk te vinden zichzelf hieraan te houden!

Photo by PR Photos

Kate Moss gedraagt zich als diva bij de GQ Awards

Wednesday, September 9th, 2009

Kate Moss is niet de makkelijkste persoon, bleek maar weer tijdens de GQ Awards. Het supermodel was kwaad over een grap die acteur James Nesbitt over haar maakte op het podium. Zij verliet de show, scheldend dat zij er nooit meer zal komen opdraven. Daarna was ze backstage op zoek naar haar lippenstift, zoals op het filmpje te zien is. Je zou toch denken dat ze genoeg verdiend om een nieuwe te kopen. En als gezicht van Rimmel heeft ze wellicht een paar dozen met kleurtjes thuis liggen..