Archive for the ‘Kylie Minogue’ Category

Kylie blij met relatie

Monday, October 29th, 2012

Kylie Minogue en Andres Velencoso zijn al sinds 2008 samen, maar haar relatie officieel maken wil ze niet. “Dat vind ik te verstikkend,” zei ze in een interview. Monogaam is ze wel, alleen een huwelijk hoeft van haar niet.

Photo by PR Photos

Kylie steelt show bij GQ Awards

Tuesday, October 23rd, 2012

Op de rode loper van de GQ Awards liet Kylie Minogue zien sexy en tijdloos te zijn in een aparte geblokte jurk.

Photo by PR Photos

Kylie bij opening Holy Motors

Saturday, September 22nd, 2012

Kylie Minogue heeft niet veel geluk gehad met haar filmkeuzes. Met haar nieuwste rol kan daar verandering in komen. Holy Motors werd namelijk in Cannes heel goed ontvangen en Kylie was aanwezig bij de Londense première.

Kylie kiest zilver voor rode loper

Sunday, June 3rd, 2012

Kylie mag dan een dagje ouder worden, dat is nog nergens aan haar te zoen. De zangeres hield bij de Glamour Awards alle ogen op zich gericht in een zilveren jurk.

Photo by PR Photos

Kylie vertelt over affaire van Danni met Cowell

Thursday, May 31st, 2012

Kylie Minogue heeft van zich laten horen over de affaire die zus Dannii had met Simon Cowell. Kylie vertelde dat Cowell haar zus veel pijn had gedaan door deze affaire te laten onthullen in zijn biografie. Kylie vertelde dat haar zus net een klap had moeten verwerken toen diens relatie op de klippen liep, de onthulling van de affaire was een tweede klap.

Photo by PR Photos

Kylie geeft kinderdroom op

Sunday, November 27th, 2011

Kylie Minogue heeft altijd aangegeven kinderen te willen, maar gaf op momenten dat ze er zo goed als klaar voor was met de man in haar leven,  haar carrière voorrang. De zangeres zei in een interview dat ze het heel erg vindt dat ze nu waarschijnlijk geen kinderen meer zal krijgen. Mocht het gebeuren, vindt ze het fantastisch. Zo niet, heeft ze drie neefjes, aldus Kylie.

Photo by PR Photos

Kylie krijgt miljoen voor The Voice

Wednesday, October 26th, 2011

De BBC heeft zangeres Kylie Minogue een miljoen pond  geboden om jurylid te worden bij de Engelse versie van The Voice. Aanvankelijk had de zangeres 2,5 miljoen pond gevraagd voor de klus, maar voor 1 miljoen besloot zij ook ja te zeggen.

Photo by PR Photos

Kylie staat strak

Wednesday, December 8th, 2010

Kylie MinogueDat Kylie houdt van botox op zijn tijd, lijkt duidelijk. De zangeres zag er zoals altijd sexy uit toen zij van de week voor de dag kwam, maar haar gezicht blonk van strakheid. Daar lijkt meer dan moeder natuur aan te pas te zijn gekomen.

Photo by PR Photos

Kylie gaat optreden bij Glastonbury

Friday, June 25th, 2010

Kylie MinogueKylie Minogue zal dit jaar meedoen aan het Engelse festival Glastonbury. In 2005 stond ze ook al op het programma alleen moest ze afzeggen omdat ze er in die periode achterkwam dat ze borstkanker had.

Photo by PR Photos

Kylie gaat invallen bij X Factor

Friday, April 2nd, 2010

Kylie MinogueVolgens berichten in Engelse kranten zal Kylie het stokje van zusje Dannii overnemen tijdens de auditierondes van de X Factor. Reden daarvoor is Dannii’s zwangerschap en haar wens om in Australie van haar telg te bevallen. Kylie heeft eerder aangegeven dat zij het niet zou doen omdat ze toch nooit zo goed erin zou kunnen zijn als Dannii. Het is dus nog even wachten of de berichten kloppen.

Photo by PR Photos