Archive for the ‘Sandra Bullock’ Category

Sandra gaat tweede kindje adopteren

Friday, October 2nd, 2015

mSandra Bullock zou volgens bronnen opnieuw moeder zijn geworden via adoptie. Dit keer zou ze een meisje hebben geadopteerd. Vijf jaar geleden adopteerde de 51-jarige actrice haar zoon Louis. De actrice zou haar dochter al naar Los Angeles hebben gehaald maar foto’s van de twee zijn echter nog niet opgedoken. Dat is niet verbazingwekkend omdat Bullock ook haar zoon Louis buiten de publiciteit houdt.

Sandra Bullock sexy in smoking

Friday, December 16th, 2011

Sandra Bullock verscheen bij de première van haar nieuwe film Extremely Loud and Incredibly Close in een glanzend zwart broekpak. En dat stond haar goed.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock op vakantie met Ryan Reynolds

Thursday, August 18th, 2011

Toen Ryan Reynolds en Sanra Bullock samen de romcom The Proposal filmden, waren er geruchten dat de twee meer dan vrienden waren. Maar beiden zeiden alleen goede vrienden te zijn. Nu is Ryan gescheiden van Scarlett Johansson en Sandra geschieden van Jesse James. Ryan en Sandra werden nu gespot terwijl ze samen op vakantie waren. Tijdens een wandeling droeg Ryan zelfs Sandra’s zoontje Louis op zijn rug. Zouden de twee dan nieuw geluk hebben gevonden bij elkaar?

Photo by PR Photos

Jesse James en Kat von D uit elkaar

Tuesday, July 26th, 2011

Jesse James en Kat von D leken voor elkaar gemaakt. En Jesse vertelde bij elk interview dat zij de ware liefde van zijn leven was. Niet leuk voor Sandra Bullock, die net van Jesse gescheiden was, maar Sandra lacht het laatste. Jesse en Kat kondigden namelijk aan dat hun verloving ten einde is gekomen. Waardoor de breuk is ontstaan wilde Kat niet meedelen, Jesse deelde mee dat deze kwam door de afstand van hun woonplaatsen.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock wil tweede baby

Wednesday, October 6th, 2010

Sandra BullockDe zorg voor baby Louis is Sandra Bullock goed bevallen. De actrice zit er namelijk over na te denken om een tweede baby te adopteren. Volgens bronnen zou Sandra nu ze gescheiden is van Jesse James, haar gezin uit willen breiden met een broertje of zusje voor Louis.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock op de gitaar

Friday, June 25th, 2010

Tijdens een benefietconcert in Nashville verraste Sandra Bullock het publiek door mee te doen op haar gitaar.

Jesse James achter Sandra aan

Sunday, June 20th, 2010

Jesse James and wife Sandra BullockJesse James heeft besloten om net als Sandra Bullock in Austin Texas te gaan wonen. Op deze manier kunnen zijn kinderen uit eerdere huwelijken, hun goede band met Sandra behouden. Over zijn bedoelingen als hetb ging om Sandra, zei Jesse dat niemand in de toekomst kan kijken. Het lijkt erop dat Jesse een poging gaat doen het hart van Sandra terug te winnen.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock laat zich weer zien

Wednesday, June 2nd, 2010

Sandra BullockSandra Bullock gaat zich niet langer verstoppen en zal zich bij de komende MTV Movie Awards weer op het podium verschijnen om een Award in ontvangst te nemen. De actrice heeft zich niet veel laten zien sinds de slippertjes van man Jesse James naar buiten kwamen.

Photo by PR Photos

Jesse James heeft het moeilijk

Monday, May 3rd, 2010

Jesse James and wife Sandra BullockJesse James heeft laten weten het moeilijk te hebben met de beslissing van Sandra Bullock om alleen verder te gaan, samen met hun geadopteerde zoontje Louis. Toch noemde Jesse het egoïstisch om na alles wat hij heeft gedaan, te proberen een scheiding in de weg te staan. Jesse hoeft niet op veel sympathie te rekenen. Team James t shirts zul je niet veel tegenkomen bij deze break up.

Photo by PR Photos

Sandra Bullock adopteert baby

Wednesday, April 28th, 2010

Sandra BullockEen van de meest onverwachte wendingen in het Jesse James/Sandra Bullock drama is dat Sandra moeder is geworden met behulp van adoptie. De actrice mocht baby Louis, geboren in New Orleans, in haar armen sluiten en heeft het kleintje al sinds januari.

(more…)