Archive for the ‘Ashton Kutcher’ Category

Demi Moore verkoopt trouwring

Thursday, December 12th, 2013

"Flawless" London Premiere - ArrivalsDemi Moore zet een punt achter haar verleden en heeft de trouwring die ze ooit van Ashton Kutcher kreeg, verkocht. De scheiding tussen de twee is pas net uitgesproken, maar de twee waren al enige jaren uit elkaar. Ashton is inmiddels weer gelukkig met Mila Kunis. Demi zou minder happy zijn sinds het over is met Ashton en daarom alle herinneringen aan hem de deur uit willen doen, waaronder de trouwring.

Relatie Demi Moore voorbij

Monday, December 10th, 2012

Demi Moore en haar jongere vriend Vito Schnabel zouden uit elkaar zijn. Vito is kunsthandelaar en zijn werk zou lijden onder de relatie met Demi. De grote hoeveelheid aandacht voor zijn leven zou ertoe bijdragen dat hij zijn werk niet naar behoren zou kunnen doen. Demi kwam de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws wegens haar lopende scheiding met de ook veel jongere Ashton Kutcher.

 

Photo by PR Photos

Nieuwe vlam voor Demi Moore

Wednesday, November 28th, 2012

Demi Moore zou nu samen zijn met de 26-jarige Vito Schnabel. Het is niet de eerste keer dat de 50-jarige actrice een veel jongere vriend heeft. Ze was eerder getrouwd met Ashton Kutcher. Die scheiding is nog steeds niet afgerond.

 

Photo by PR Photos

Ashton Kutcher best betaalde televisieacteur

Thursday, October 18th, 2012

Ashton Kutcher haald van alle tv acteurs de meeste centjes binnen. De acteur heeft van mei 2011 tot mei 2012 maar liefst 24 miljoen dollar verdiend met zijn rol in Two and a Half Men, volgens Forbes.

Photo by PR Photos

Ashton Kutcher wil een kindje met Mila Kunis

Friday, October 5th, 2012

Ashton Kutcher is nog steeds officieel getrouwd met Demi Moore, maar zou al kinderen willen met zijn nieuwe vlam Mila Kunis. Mila zou echter willen wachten tot de scheiding helemaal rond is.

Photo by PR Photos

Demi weer aan het daten

Friday, July 27th, 2012

Demi Moore lijkt de breuk met Ashton Kutcher weer te boven te komen. De actrice date namelijk met Nieuw-Zeelandse acteur Martin Henderson. Ashton lijkt nieuw geluk te hebben gevonden bij Mila Kunis, De twee werden laatst voor het eerst zoenend op de plaat vastgelegd.

Photo by PR Photos

Charlie Sheen: ‘Ashton sucks’

Friday, February 17th, 2012

Charlie Sheen was al bezig te laten weten hoe hij zich voelde over zijn voormalige serie Two and a Half Men, maar bij TMZ tv belde hij live naar de uitzending om daar nog wat aan toe te voegen. “I’m tired of lying … I’m tired of pretending the show doesn’t suck … I’m tired of pretending Ashton doesn’t suck,” zei de acteur. “It’s nothing personal … I just feel bad for him … he’s saddled with such bad writing.”

Photo by PR Photos

Ashton op bezoek bij Demi

Friday, January 27th, 2012

Ashton is terug gekomen uit Brazili√ę, waar hij was voor Sao Paulo¬† Fashion Week, om Demi in het ziekenhuis te bezoeken. Het is inmiddels wel duidelijk dat Demi’s problemen gelinkt zijn aan anorexia. Ze zou in plaats van voedsel alleen red bull hebben gedronken in de dagen voor haar opname.

Photo by PR Photos

Demi Moore doet boekje open

Sunday, January 8th, 2012

Demi Moore gaat in een boek vertellen over haar huwelijk met Ashton Kutcher. kennelijk zou Moore al een boek gaan schrijven over haar moeilijke jeugd, maar met een prijskaartje van anderhalf miljoen euro, zal ze ook uit de doeken doen hoe haar huwelijk met Ashton was.

Photo by PR Photos

Ashton Kutcher stopt met Twitter

Friday, November 11th, 2011

Als er een celeb verslaafd is aan Twitter, en iets teveel deelt via dit medium is het Ashton Kutcher wel. Maar hij gaat zijn account stopzetten. Dit komt omdat Ashton Joe Paterno, de coach van zijn lievelings team Pennsylvania State University, verdedigde. Hij twitterde dat zijn ontslag belachelijk was. Wat Kutcher niet wist was dat de coach ontslagen werd omdat hij ervan wordt beschuldigd een pedofielenschandaal in de doofpot te hebben gestopt. Oeps!

Photo by PR Photos